(12. 4. 2020) Avtor: Tadej Glavač, ustanovitelj

 

KAJ SMO IN KAJ DELAMO?

Smo mlado startup podjetje, ki se osredotoča na razvoj visokotehnološke športne opreme. Leta 2019 smo dokončno razvili športne nogavice GO4GOAL, ki jih že uporabljajo športniki različnih disciplin in so nad njimi navdušeni.

 

KAJ JE POSEBNOST NAŠIH NOGAVIC?

GO4GOAL so inteligentno zasnovane športne nogavice, ki so plod slovenskega znanja in razvoja. Razvite v sodelovanju s številnimi strokovnjaki in testirane z vrhunskimi športniki omogočajo odličen oprijem, udobje in varnost stopala.

 

NAŠ CILJ?

Naš cilj je, da bi s športnimi nogavicami GO4GOAL športniki hitreje prišli do svojih ciljev oz. do izboljšanja svojih športnih zmogljivosti. Kvalitetni materiali omogočajo, da se uporabnik v nogavicah GO4GOAL počuti udobno, da ga le-te pri izvajanju svojih aktivnosti ne ovirajo in preprečujejo poškodbe stopal.

 

ZAKAJ SMO SE ODLOČILI ZA TAKŠNO POTEZO?

Ogromno športnikov se na nas obrača z željo, da bi postali naši ambasadorji ali z željo po sponzorstvu. Ker smo mlado podjetje in smo komaj na začetku naše poslovne poti, na žalost ne moremo tega ponuditi vsem, čeprav bi si to želeli.

Zato smo se odločili, da program »ambasadorstvo« ponudimo enemu izmed vas.

V našem  programu »ambasadorstvo«, ki ga izvajamo v sodelovanju z že uveljavljenimi športniki, le ti izpolnjujejo določene pogoje. Odločili smo se, da ta program približamo tudi drugim, ki pogojev za naš program ne izpolnjujejo, a bi vseeno želeli postati naši ambasadorji.

Tako boste lahko v tem programu ob profesionalnih športnikih sodelovali tudi rekreativni športniki, starši otrok športnikov in vsi ostali, ki vas takšno sodelovanje zanima.

 

KAKO SODELOVATI?

Na našem FB in Instagram profilu poteka kampanja ambasadorstvo, kjer lahko sodeluje vsak! Za sodelovanje obišči enega izmed omenjenih družabnih omrežij.

 

KAKO BO POTEKAL IZBOR?

Ker ne želimo delati razlik, bomo izžrebali 5 oseb, s katerimi bomo nato opravili krajše pogovore in na podlagi le-teh izbrali našega bodočega ambasadorja.

 

KAJ NUDIMO?

• 1 letna pogodba AMBASADOR blagovne znamke GO4GOAL,
• športne nogavice GO4GOAL,
• personalizacija po izbiri,
• športno opremo GO4GOAL,
• športno fotografiranje za našo blagovno znamko (če seveda želiš),
• prvi/a boš lahko testiral nove produkte, ki jih razvijamo,
• možnost nadaljnjega sodelovanja,
• nasveti s področja marketinga ter usmeritve do drugih strokovnjakov, ki so pomembni za tvoj športni razvoj.

 

DO KDAJ IMAŠ ČAS?

Čas za sodelovanje imaš do nedelje, 19. 4. 2020, do polnoči.

Ne čakaj, sodeluj, in morda boš ravno ti novi ambasador blagovne znamke GO4GOAL.

 

NAŠI AMBASADORJI SO ŽE:

MARCOS TAVARES
(nogometaš – NK Maribor)

“Športne nogavice GO4GOAL so neverjetno mehke. Treniram po več ur dnevno, tako da so nogavice pomemben del moje športne opreme. Zaščitene so na pravih mestih, kar je zame kot profesionalnega nogometaša izrednega pomena. Omogočajo mi, da izboljšam svoje športne zmogljivosti, kajti z njimi lahko ustvarim večjo hitrost ter hitreje spremenim smer gibanja. Že v testnih nogavicah sem imel odličen občutek na nogi. Sedaj je material še boljši in nogavice res služijo svojemu namenu. Nogavice so prvi stik s stopalom in so zato izjemno pomembne. Vesel sem, da so pri GO4GOAL ustvarili slovenski produkt, ki je res odličen, in verjamem, da se bo hitro razširil tudi drugod po svetu.”

 

BORUT MAČKOVŠEK
(slovenski rokometaš)

“Glede na to, da sem kot profesionalni športnik preizkusil že veliko različnih znamk nogavic, lahko rečem: GO4GOAL nogavice so zasnovane boljše od tistih, ki jih kupujemo v trgovinah, ker so ustvarjene za vrhunske športnike. Nogavice sem preizkusil tudi sam in v bodoče jih bom zagotovo uporabljal, saj se lepo prilegajo moji nogi. Pomembno je, da se tudi naša stopala počutijo udobno.”

 

DOMINIKA ČONČ
(nogometašica – AC Milan)

“Nogavice se mi zdijo zelo udobne. Predvsem mi je všeč, da tudi po pranju ostanejo mehke, kar podobne nogavice do sedaj niso, ter da so zasnovane tako, da ni vozlov in robov pri prstih. Glede drsljivosti moram priznati, da sem bila najprej malo skeptična, ker sem bila navajena protizdrsnih blazinic (Trusox), ampak ko sem jih preizkusila na tekmi, niso drsele. Ko pa sem še prebrala, da so narejene iz protizdrsnih materialov, je odpadel še zadnji dvom. Tudi stabilnost je odlična. Kar se tiče odvajanja vlage, pa mi je všeč to, da v primeru dežja, tudi ko so zelo mokre, ne postanejo težke. Tudi na splošno so zelo lahke. Všeč mi je, da vlago odvajajo zelo hitro in da so zelo zračne. Ker nimajo protizdrsnih blazinic, ampak posebno protizdrsno tkanino, je odveč bojazen, da bi blazinice ob pranju odpadle (kar se je zgodilo pri nogavicah znamke Trusox).”

 

ROK ZAPONŠEK
(rokometaš)

“Izpostavil bi lahko veliko stvari, ki so boljše kot pri športnih nogavicah, ki jih običajno uporabljam. Posebej pa bi izpostavil tri stvari, ki so mi pri športnih nogavicah GO4GOAL res všeč, in sicer nogavice mi ne lezejo dol, saj zelo lepo stisnejo nogo in to me je pri običajnih nogavicah zelo motilo, saj sem si jih moral vsakih 5 minut popravljati. Noga je v copatih res stabilna, saj stopalo v obutvi nič ne drsi. Po več pranjih so nogavice GO4GOAL v enakem stanju kot takrat, ko sem jih obul prvič, tako da so tudi zelo trpežne v primerjavi z navadnimi nogavicami, kjer vse hitro popusti in imajo res kratek rok trajanja.”

 

ROK MOŽIČ
(odbojkar)

“Pri mojem športu je zelo pomembna stabilnost noge, saj je veliko poškodb gležnjev, zato sem zelo vesel, da sem preizkusil nogavice GO4GOAL, ki mi nudijo udobnost in stabilnost. Razlika med navadnimi nogavicami in nogavicami GO4GOAL je očitna, saj slednje tudi po več urah treninga še vedno zelo dobro odvajajo vlago. Tako, da športne nogavice GO4GOAL priporočam vsem športnikom.”

 

ELA PLOŠNIK
(mlada tenisačica)

“Športne nogavice GO4GOAL so res super in to najbolj opazim med daljšimi treningi in tekmami, ker me obutev ne ožuli. Zgodilo se je celo, da se je obutev znotraj strgala in bi me lahko zadaj ožulila, vendar so me nogavice GO4GOAL pred tem zaščitile. Opazila sem tudi da se stopala v teh nogavicah manj potijo. Prav tako mi stopalo v obutvi ne drsi, tudi zdaj, ko imam ortopedske vložke.”

 

NIKA UDE
(atletinja)

“Nogavice GO4GOAL so super! So zelo udobne in se odlično prilegajo stopalu. Noga v supergah ne drsi, kar daje stopalu izredno stabilnost, prav tako se noga v njih ne poti. Najbolj mi je všeč ojačan del okoli pete in Ahilove tetive, kar tudi preprečuje nastajanje žuljev, še posebej v šprinterkah. Razlika v primerjavi z drugimi nogavicami je v tem, da me stopala v njih ne bolijo. Nogavice GO4GOAL prav tako NE dajejo neprijetnega občutka tiščanja na robovih. Pa še super izgledajo. Še ena velika prednost je ta, da lahko na nogavice dodam tudi svoje ime ali karkoli drugega.”