Fotografije: osebni arhiv športnikov

(1. 5. 2020) Avtorja: Tadej Glavač in Dušan Poslek

 

Med prijavljenimi kandidati, ki so se odzvali na našo kampanjo izbora novega ambasadorja, smo izžrebali pet prijavljenih kandidatov, s katerimi smo v preteklih dneh opravili kratke razgovore.

Čeprav vseh pet izžrebancev svojo pot tlakuje v različnih športnih disciplinah, jim je skupen cilj – biti najboljši in veseli nas, da so v športnih nogavicah GO4GOAL prepoznali enega izmed kamenčkov v mozaiku svojega športnega uspeha.

Cilj kampanje »postani ambasador« je bil omogočiti mladim in še neuveljavljenim športnikom, da postanejo ambasadorji znamke GO4GOAL. Zavedamo se, da je pot do športnega uspeha večkrat izjemno težka, zato smo se odločili, da nekomu pomagamo pri njegovem trudu in žrtvovanju za doseganje zastavljenih ciljev.

Odziv na kampanjo je bil izjemen. Ravno ta odziv je bil za nas pokazatelj, da smo na pravi poti in da je naše poslanstvo, ob tem, da smo ustvarili izjemen produkt, tudi skrb in pomoč tistim, ki so še na začetku svoje športne poti.

Izmed vseh prijavljenih kandidatov, smo izžrebali pet posameznikov/športnikov iz štirih različnih športov (atletika, košarka, rokomet, tenis) in z vsakim izmed njih opravili spletni pogovor. Sedaj jih predstavljamo tudi vam:

 

ALJAŽ ARISTOVNIK

Aljaž je rojen leta 2005 in se že deveto leto zapored ukvarja z rokometom. Trenutno je član RK Gorenje iz Velenja in igra na položaju srednjega zunanjega igralca. V prostem času se Aljaž ukvarja tudi z gorskim kolesarstvom in deskanjem na snegu.

 

NEŽA DOLENC

Neža je stara 17 let in prihaja iz Zgornjih Bitenj. Od svojega petega leta trenira atletiko in sicer različne discipline, trenutno pa največ pozornosti nameni teku na 100 in 400 metrov z ovirami.

 

ALJAŽ KRIŽAN

17-letni Aljaž prihaja iz Ljubljane. Trenutno je član ekipe KK Ljubljana (U17 in U19) in svoje znanje dokazuje v prvi ligi. Igra na položaju organizatorja igre. Njegov cilj je postati profesionalni košarkar.

 

ALYSSA LAMUT

Atletinja Alyssa je rojena leta 2003, z atletiko pa se ukvarja že 10 let. Zadnja 4 leta izključno z metom kopja. Je sedemkratna državna prvakinja v metu kopja v svoji kategoriji.

 

JAN KOBIERSKI

Jan prihaja iz Avstrije (Graz) in že od svojega 3. leta trenira tenis. Pri svojih šestnajstih letih ima za sabo že nekaj vidnih uspehov na mednarodnih teniških turnirjih. Njegova idola sta Dominic Thiem in Roger Federer.

Zmagovalca in novega ambasadorja športne znamke GO4GOAL bomo razglasili v nedeljo 3. 5. 2020.

Še enkrat se zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali v naši kampanji in iskreno čestitamo izžrebanim kandidatom. Vsem želimo obilo športnih uspehov!