(22. 7. 2020) Avtorja: Tadej Glavač in Dušan Poslek

 

Včasih se zdi cilj preveč oddaljen. Ovire, ki nam stojijo na poti, so včasih previsoke in lažje je odnehati kot vztrajati. Tudi v GO4GOAL pogosto naletimo na ovire ob katerih bi lahko obupali in odnehali. A se ne damo in vztrajamo naprej. Po poti, za katero smo prepričani, da nas bo vodila do cilja, ki si ga želimo – prepoznavna blagovna znamka in zadovoljni uporabniki.

Ob tem pa se vedno znova soočamo s prošnjami športnikov, da bi jim z donacijami pomagali na njihovi športni pot. Kljub temu, da si želimo, da bi lahko več športnikom pomagali na njihovi poti, je to realno nemogoče. Zato smo poiskali drugačen način. Način, s katerim bomo uresničili več ciljev. Začenjamo s projektom GO4GOAL PODCAST.

V tem podcastu bomo predstavili športne poti naših uporabnikov. Njihovo športno pot, njihova odrekanja in odločnost, da so lahko prišli do želenega cilja. V podcastu bomo gostili športnike, trenerje, druge športne delavce, novinarje in vse, ki lahko s svojo zgodbo navdihnejo vas, poslušalce.

S tem vam bomo pokazali, da je odrekanje in premagovanje ovir del vsake športne poti.

Obenem pa bomo naredili še nekaj. Skupaj z ZPM Moste-Polje bomo zbirali donacije za njihov Sklad za razvoj talentov, ki je vzpostavljen pod okriljem projekta Botrstvo.

Tako bomo tudi vas nagovarjali in povabili k donacijam, ki bodo otrokom in mladim omogočile uresničitev sanj. Sanj, ki so včasih tako drobne, a obenem nedosegljive. Verjamemo, da bomo skupaj z vami polepšali vsakdan marsikateremu otroku.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer lahko prisluhnete objavljenim oddajam. In povabljeni, da podprete mlade športnike ter jim s tem pomagate uresničiti sanje.

Obenem pa hvala, ker skupaj z nami stopate po poti do istega cilja.