(30. 8. 2020) Avtorja: Tadej Glavač in Dušan Poslek

 

Ko je bila epidemija bolezni COVID-19 na vrhuncu smo v GO4GOAL ta čas epidemije izkoristili, da naši zgodbi damo nov pridih. Že dlje časa smo se spraševali kako priti nasproti tem, ki nas prosijo za pomoč na njihovi športni poti. V največ primerih gre za mlade, še neuveljavljene športnike,  ki na svoji poti potrebujejo donatorje in sponzorje, da lahko sledijo svojim sanjam in ciljem.

Ker smo mlado START UP podjetje si seveda ne moremo privoščiti, da bi z donacijami pomagali vsem, pa čeprav bi si to vsekakor želeli. Po razmisleku smo se odločili, da vse, ki jih zanima sodelovanje v naši GO4GOAL zgodbi povabimo k udeležbi v kampanji za izbor novega ambasadorja športne znamke GO4GOAL.

V tej kampanji smo z žrebom izbrali 5 kandidatov, s katerimi smo nato opravili razgovor in med njimi izbrali novega ambasadorja, kar je postala mlada obetavna atletinja Neža Dolenc iz Kranja.

Neža o tem, zakaj se je sploh prijavila v naš program ambasadorstva: »Jaz sem že pred tem izboru na družbenih omrežjih večkrat opazila nogavice G4G in so se mi zdele zelo kvalitetne. Imela sem težave z gležnji in žulji in sem vedela, da lahko nogavice pomagajo tudi pri mojih težavah. Zato sem se prijavila in poskusila srečo.«

Neža nas je prepričal s svojo odprtostjo in veliko željo in motivom, ki jo vodi na športnih poteh, saj se trenutno posveča predvsem teku na 100 in 400 metrov z ovirami, njen cilj pa je udeležba na olimpijskih igrah.

V preteklih dneh smo z Nežo izvedli promocijsko fotografiranje, obenem pa smo posneli novo oddajo našega podcasta, v katerem bomo podrobneje predstavili program ambasadorstva, izbor nove ambasadorke ter seveda našo mlado atletinjo Nežo Dolenc.

Podcast lahko poslušaš tukaj.

Naše nogavice sedaj Neža uporablja že kar nekaj časa in sicer na tekmovanjih in treningih: »Pri nogavicah GO4GOAL opažam predvsem to, da so super ojačane v predelu gležnja. Jaz imam že dlje časa težave z gležnji, večkrat si gleženj zvijem in kadar imam te nogavice na nogi čutim, da imam ojačan gleženj in mi je veliko lažje trenirati in tekmovati.

G4G nogavice so zagotovo najboljše športne nogavice, kar sem jih kadarkoli nosila. Ob mrazu zelo pogrejejo stopalo, kadar je vroče, pa dobro odvajajo vlago. Ob napornih treningih se mi velikokrat zgodi, da dobim krče v mečih, kar G4G nogavice preprečujejo, saj so bolj stisnjene/kompresijske na tem predelu.

Všeč mi je, da preprečujejo nastajanje žuljev in so zelo kompaktne v gležnju. Najbolj mi je všeč izvirna personalizacija nogavic, saj si lahko sam izbereš kakšen dizajn želiš in nihče drug ne bo imel enakih.«

Ob vsem tem pa nas veseli predvsem to, da smo z Nežo pridobili novo ambasadorko, ki bo skupaj z nami stopala na poti k istemu cilju.