VABLJENI K POSLUŠANJU:

 

O DOGODKU

Imaš razvit produkt in iščeš načine, kako na trgu pridobiti čim večjo pozornost kupcev? Ambasadorstvo je zagotovo eden izmed učinkovitih načinov, kako hitreje zgraditi most zaupanja med blagovno znamko in potencialnimi kupci. Ambasador tvoje blagovne znamke je pravzaprav vsak tvoj kupec, a dober glas o tvojem produktu se bo hitreje širil z ambasadorji, ki so svoje ime z izjemnimi dosežki že utrdili na področju, ki ga naslavljaš.

Ko je Tadej Glavač na noge postavil blagovno znamko GO4GOAL, se je srečal z izzivom kot vsak drug podjetnik: kako produkt približati uporabnikom. Že med samim razvojem svojega produkta, to so posebne protizdrsne športne nogavice, je prosil tako uspešne kot tudi rekreativne športnike za povratno informacijo o uporabnosti samega produkta.

Njihov odziv je bil zelo pozitiven, zato je bila edina prava pot preboja na trg odločitev za ambasadorstvo, ki ga je sklenil z zvenečimi imeni, kot so nogometaš Marcos Tavares, izvrstni rokometaš Borut Mačkovšek, nogometašica pri AC Milan, Dominika Čonč, in številni drugi.

Pomembno vez med športniki in gospodarstvom pomagajo vzpostavljati tudi športne agencije, zato bo gost tokratnega Start:up Müslija Damir Battisti, vodja poslovnih programov v športni agenciji Proelium. Pobliže nam bo predstavil njihov pristop h kreiranju športnih poslovnih modelov in pristopov, s katerimi pomagajo tako mladim perspektivnim športnikom kot tudi podjetnikom zasesti vidno mesto na področju športa.

 

Kdo je Tadej Glavač?
Tadej Glavač je prekmurski podjetnik, ki je s svojimi inteligentno zasnovanimi nogavicami pod imenom GO4GOAL že prepričal imena kot so Marcos Tavares, Mitja Lotrič, Dino Hotić, Borut Mačkovšek, Dragan Gajić, Eva Mori, Dejan Zavec, Klemen Čebulj, Rok Možič in mnoge druge.

Kdo je Damir Battisti?
Damir je vodja poslovnih programov v športni agenciji Proelium, ki uspešno med seboj povezuje športnike, talente in gospodarstvo. Sam pravi, da je šport posel in posel je šport. Njegova vloga je skrbeti za “pravilno” ravnotežje med obema. Kot vodja poslovnega dela v agenciji Proelium skrbi za kreiranje in oblikovanje športnih poslovnih modelov, ki jih agencija tudi izvaja.
Damir je del več športnih zgodb, med drugim je ustanovil tudi blagovno znamko Sporttisti. Ob tem je še športni direktor amaterske košarkarske ekipe Adecco in predsednik ŠKD Dražen Petrović.

Kdo je Dominika Čonč?
Dominika je slovenska nogometna reprezentantka, ključna igralka italijanskega AC Milana in ambasadorka blagovne znamke GO4GOAL.

 

Poslušaj posnetek dogodka in spoznaj, kako lahko tudi ti z ambasadorji narediš preboj na trgu, kako jih izbrati in nagovoriti. Spoznaj vpliv ambasadorstva na blagovne znamke in kako jih lahko tudi ti izkoristiš, da se čim bolj in hitreje približaš kupcem.