(17. 11. 2020) Avtor: Tadej Glavač

 

Izmed 221 inovacij, ki so letos kandidirale na razpisih regionalnih gospodarskih zbornic, se na nacionalnem nivoju za najvišja nacionalna priznanja GZS za inovacije poteguje 43 najboljših zlatih regionalnih inovacij, med katere sodijo tudi naše inteligentno zasnovane športne nogavice GO4GOAL.

Med vsemi 43 inovacijami bo izbrana tudi naj inovacija po izboru javnosti, za katero lahko najkasneje do 22. novembra 2020 glasuješ na spodnji povezavi.

 

 

 

Priznanja GZS za inovacije na nacionalni ravni predstavljajo najvišja nacionalna priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in drugih organizacij ter s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji. Gre za največji, najodmevnejši in najbolj prepoznaven slovenski dogodek na področju inovativnosti namenjen učenju, povezovanju in nagrajevanju slovenskih inovatork in inovatorjev.

Vse inovacije so podrobneje predstavljene tukaj.

 

ZLATO PRIZNANJE 🏅 ZA INOVACIJE V POMURSKI REGIJI ZA LETO 2020

S strani PGZ smo prejeli zlato priznanje za inovacije v Pomurski regiji za leto 2020. Najboljše inovacije je ocenila komisija, ki je del odbora za razvoj, inovacije in konkurenčnost pomurskih podjetij.

Članek je dostopen tukaj.

V mesecu septembru pa smo inovacijo (športne nogavice) predstavili tudi pred nacionalno komisijo GZS. Rezultate ocenjevanja pa izvemo na Dnevu inovativnosti 2020, ki bo letos potekal preko spleta in sicer 30. 11. 2020.

 

DAN INOVATIVNOSTI 2020

Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe, bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku. Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna. Več o programu pa tukaj.

Med letošnjimi najboljšimi slovenskimi inovacijami bo izbrana tudi NAJ INOVACIJA PO IZBORU JAVNOSTI.