(30. 12. 2020) Avtorja: Tadej Glavač in Dušan Poslek

 

Nihče si pred letošnjim letom ni predstavljal, da bo leto 2020 tako drugačno. Veliko načrtov se je podrlo že ob vstopu v novo leto in vse do konca 2020 izzivov ni zmanjkalo. Situacija, ki jo je v preteklem letu narekoval koronavirus nas je postavila na točko, da smo se morali odločiti kako dalje. Ko sedaj pogledamo nazaj nas veseli, da nismo podlegli strahu, ampak smo v tem “čudnem” letu naredili veliko korakov naprej.

Blagovna znamka GO4GOAL je v letu, ki se poslavlja prodrla v tujino. Pričeli smo sodelovanje s tujimi športnimi trgovinami in s športniki, ki si kruh služijo v tujih klubih. Postavili smo temelje za delovanje na trgu celotnega balkana (več kmalu), pričeli smo sodelovati z NŠ Mura, obenem smo na trg poslali nove izdelke.

Še veliko je bilo manjših in večjih dogodkov, zaradi katerih si bomo zapomnili leto 2020, najbolj ponosni pa smo na to, da se zadovoljstvo z našimi nogavicami hitro širi. S tem dosegamo nove uporabnike, nove trge in predvsem nam to daje zadovoljstvo, ker vemo, da smo na pravi poti.

Dejstvo, da smo se stvari lotili na pravi način pa je svojo potrditev dobilo v nagradi Pomurske gospodarske zbornice, kjer smo prejeli zlato priznanje za inovacije v pomurski regiji, prav tako pa v tem letu prejeli posebno nacionalno priznanje za mlado podjetje, ki nam ga je podelila Gospodarska zbornica Slovenije.

Ti priznanji, ki jih podeljujejo predstavniki gospodarstva so za nas dokaz, da si tudi naše podjetje, s trdim delom, krepi ugled na področju, kjer smo aktivni.

In ravno vsi ti dosežki nas ženejo naprej.  Za leto 2021 ne bomo dajali velikih obljub. Želimo napredovati in zadovoljiti še več novih strank. Želimo se podati v tujino, na tuje trge. Načrtujemo sodelovanje tudi s slovenskimi specializiranimi športnimi trgovinami.

Veliko imamo želja in načrtov, toda osnovna želje je ta, da bomo skušali uporabnikom še naprej zagotavljati nogavice in druge športne produkte, ki jim bodo omogočale lažje doseganje njihovih ciljev. Zavedamo se, da je zadovoljni uporabnik naša največja nagrada, ki nam obenem omogoča, da razmišljamo tudi o širitvi ponudbe. Ampak, vse ob svojem času.

Vabimo vas, da ste še naprej del naše zgodbe in da skupaj z nami stopate po poti do istega cilja.