(13. 05. 2021) Avtorja: Tadej Glavač in Dušan Poslek

 

Največje zadovoljstvo pri ustvarjanju GO4GOAL zgodbe je to, da vemo, da imamo ob sebi zadovoljne uporabnike. Vsak dan znova nas navdušujejo odzivi kupcev, ki jim športne nogavice GO4GOAL pomagajo pri doseganju boljših rezultatov in pri boljšemu počutju.

Zato smo se odločili, da do konca letošnjega leta za vas pripravimo še eno »ekskluzivno« priložnost. V prihajajočih mesecih (od maja do decembra) bomo naredili omejeno serijo GO4GOAL športnih nogavic (limited edition).

Vsak mesec (do konec leta 2021) bomo ponudili dva, za to priložnost posebej personalizirana para športnih nogavic GO4GOAL.

Vi boste nato lahko glasovali kateri predlog personalizacije bo v tistem mesecu postal del »limited edition« kolekcije. Posamezen mesec bo na voljo samo 11 parov teh limited edition nogavic.

Med vsemi, ki se boste prijavili za nakup »limited edition« GO4GOAL nogavic bomo izžrebali 11 srečnežev, ki bodo imeli  možnost kupiti te nogavice. Tistim, ki ne boste izbrani bomo poslali bon s popustom za nakup v naši spletni trgovini. A to še ni vse.

Tudi vsem 11im izbranim kupcem, ki bodo opravili nakup GO4GOAL limited edition bomo podarili še dodaten bon z 20% popustom, ki ga bodo podelili naprej in tako še nekomu omogočili ugodnejši nakup športnih nogavic GO4GOAL.

POZOR: vsi, ki bodo kupili GO4GOAL limited edition, bodo sodelovali za posebno nagrado, ki naj zaenkrat ostane skrivnost. Žrebanje te posebne nagrade bo v januarju 2022.

Dobrodelna nota: od vsakega nakupa limited edition nogavic bomo 3 eur podarili v Sklad za razvoj talentov v okviru programa Botrstvo v Sloveniji. S tem bomo skupaj neposredno pomagali mladim športnikom pri uresničitvi njihovih sanj.

Spremljaj in si zagotovi svoj limited edition par posameznega meseca tukaj.