Fotografije: Proelium sports agency

(02. 07. 2021) Avtorja: Tadej Glavač in Dušan Poslek

 

Naše sodelovanje s Športno agencijo Proelium sedaj traja že nekaj let in v tem času skušamo skupaj pomagati mladim športnikom na njihovi športni poti. Skupaj smo se lotili že več projektov, zadnji v nizu, ki smo ga izpeljali pa je potekal v okviru Športne akademije Proelium.

Mladim in obetajočim športnikom, ki so vključeni v novo sezono Športne akademije Proelium smo v sklopu projekta “Moj prvi posel” zastavili številne naloge, namen katerih je bil uvajanje mladih športnikov v čim bolj kvalitetno predstavljanje sebe kot športne znamke (produkt) na družbenih omrežjih.

Večina mladih se je s takšnim izzivom soočila prvič, zato nas zelo veseli, da so k tem izzivu pristopili resno in tako pričeli spoznavati zakonitosti prikazovanja sebe, kot športne osebnosti, na družbenih omrežjih. Celoten izziv je potekal tudi v tekmovalnem duhu in na koncu smo izbrali 3 zmagovalce, ki so se v tem izzivu odrezali najbolje in sicer:

1. mesto: Lena Trantura (košarka)
2. mesto: Maj Dervarič (nogomet)
3. mesto: Filip Kac (odbojka)

Lena, ki je osvojila 1. mesto je postala tudi nova ambasadorka naše blagovne znamke.

Nekaj njihovih misli ob koncu projekta je zbranih spodaj:

Lena Trantura: “Zahvaljujem se podjetju GO4GOAL, da me je izbralo kot zmagovalko. Zelo sem zadovoljna z nagrado in s tem, da mi je že v prvem izzivu to uspelo. Sprva sploh nisem imela idej kako začeti, kasneje pa je vse skupaj enostavno šlo lažje, kot sem si predstavljala. Všeč mi je bilo, da sem lahko s temi izzivi naredila korak naprej, ki mi bo pomagal pri sodelovanju s podjetjem GO4GOAL v prihodnosti. S tem sem tudi spoznala pomembnost kvalitetnih nogavic v športu. Občutki so res super, s tem pa tudi nagrada. Z velikim veseljem bom preizkušala in promovirala izdelke GO4GOAL, v kvaliteto katerih resnično verjamem.”

Maj Dervarič: “Zelo sem zadovoljen. Nisem si mislil, da mi bo že v prvo uspelo. Naloge mi niso bile težke. Vključil sem tudi kar nekaj svojih idej. Najbolj mi je bilo všeč, ker sem lahko promoviral nek zares dober produkt, ki je pomagal tudi meni. Zame je to velika spodbuda, ker sem ugotovil, da se z neko konstanto ter delom pri teh projektih da nekam priti. Pri vsakem projektu se bom potrudil po svojih najboljših močeh. Veselim se prihodnjih projektov.”

Filip Kac: “Zelo sem vesel, da sem pri sponzorstvu s strani podjetja GO4GOAL dosegel 3. mesto. Nogavice so odlične in sem zelo vesel, da bom dobil nove, saj so mi že sedaj prišle še kako prav. Hvala podjetju GO4GOAL za zaupanje.”

Podobno kot mladi športniki smo tudi v GO4GOAL veseli, da lahko s takšnim sodelovanjem pomagamo vsem tistim, ki prepoznajo, da je za uspeh na športnem področju pomembnih zares veliko različnih dejavnikov.

Vsem mladim športnikom in Športni agenciji Proelium se zahvaljujemo za zaupanje in se veselimo prihodnjega sodelovanja.