(23. 08. 2021) Avtor: Tadej Glavač

 

Nikoli si nisem predstavljal, da bom kdaj stal pred množico ali kamero ter predaval ali predstavljal karkoli, saj sem imel velikooo tremo pred javnim nastopanjem.

Spomnim se trenutkov iz faksa, ko je bilo potrebno predstavljati seminarsko nalogo pred ostalimi študenti. Nekaj dni pred predstavitvijo nisem moral spati, na nastopu se mi je tresel glas, srce pred nastopom razbijalo … ja imel sem veliko tremo pred javnim nastopanjem.

Ampak vse se da … z nekaj vaje, predvsem pa je dosti lažje, ko predstavljaš tisto kar delaš z velikim srcem oziroma, ko predstavljaš svojo zgodbo. Predvsem pa sem prišel do spoznanja, da če ne bom delil svoje zgodbe, nihče ne bo vedel za njo …

Najbolj ponosen pa sem na to, da imam priložnost svojo zgodbo o GO4GOAL deliti naprej in mogoče koga z njo navdušiti, da svojo idejo spremeni v posel.

Tako sem včeraj skupaj z Monika Horvat vodil triurno delavnico v okviru projekta SPOT svetovanje Pomurje, kjer sva udeležencem predstavila najino pot Od ideje do uspešnega podjetja. Govoril sem predvsem praktične primere, kako sem se lotil vsega od A do Ž.

Upam, da so udeleženci od delavnice odnesli kakšen koristen nasvet, ki jim bo pomagal pri oblikovanju podjetniške poti.

Naj še omenim, da sem bil s strani GEA College povabljen na snemanje intervjuja v okviru projekta Podjetništvo je KUL. Omenjen video intervju bodo uporabili tudi za predavanja.

Vesel sem, da lahko tudi študentom predstavim svojo podjetniško zgodbo in tako koga motiviram za izbiro podjetniške poti.

P.S. v zadnjem času sem prejel nekaj klicev in sporočil v zvezi s podjetništvom … če te karkoli zanima, bom z veseljem s teboj delil kakšen nasvet/izkušnjo.