(05. 09. 2021) Avtor: Tadej Glavač

 

Pred kratkim smo izvedli športno fotografiranje z našo novo ambasadorko Leno Trantura, ki velja za zelo perspektivno košarkarico.

Fotografiranje je trajalo dve uri, Lena pa se je v tej vlogi znašla prvič: “Izvedeno fotografiranje za blagovno znamko GO4GOAL je potekalo odlično, kjer zabave tudi ni manjkalo. Nastale so izjemne fotografije izpod rok profesionalnega fotografa, ki mi veliko pomenijo za moj športni razvoj. To, da sem lahko ambasadorka blagovne znamke GO4GOAL mi je v veliko veselje. Zelo sem hvaležna ustanovitelju Tadeju Glavaču, kateri me je izbral za to vlogo. Na fotografijah so bile v glavni vlogi seveda športne nogavice GO4GOAL.”

Nad športnimi nogavicami GO4GOAL je navdušena: “Športne nogavice GO4GOAL so narejene tako, da se točno prilegajo stopalu in prav zaradi tega jih obožujem. Pri košarki je veliko sprememb hitrosti in nogavice GO4GOAL mi omogočajo izredno stabilnost, saj mi noga v čevljih ne drsi. Odkar sem začela uporabljati športne nogavice GO4GOAL, na tekmah uporabljam samo te.”

Veseli me, da lahko s športnimi nogavicami GO4GOAL pomagam športnikom pri izboljšanju njihovega performansa.

Prav tako se trudim, da mlade čimbolj ozaveščam o pomembnosti kvalitetne športne opreme.

Spodaj pa nekaj fotografij, ki jih je posnel Jernej Borovinšek, s katerim sodelujemo že od samega začetka naše zgodbe.