(20. 11. 2021) Avtor: Tadej Glavač

V tem tednu sem bil gost na podjetniškem dogodku, kjer sem govoril o svoji podjetniški zgodbi. Z veseljem se udeležim takšnih dogodkov in delim svoje vzpone, padce ter izkušnje.

O DOGODKU

Na podjetniškem dogodku, sem skupaj s še dvema mladima podjetnikoma govoril o svojih vzponih in padcih, prvih korakih v podjetništvu, odkrival skrivnosti uspeha ter lekcije, iz katerih se lahko veliko naučiš tudi ti. Poslušaj posnetek tega dogodka in nas spoznaj: Tadej Glavač iz GO4GOAL, ki sem razvil posebne nogavice za športnike, študenta medicine in podjetnika Mateja Žnidariča, ki je trenutno vpet v več podjetniških projektov (NajZdravnik, Mentacube, Actimatch in Kiff) ter Nino Majcen iz Nest Campers in Cuckoo Cups.

O čem smo govorili?
• Kateri so prvi koraki v podjetništvo,
• napake, ki bi se jim podjetniki danes raje izognili,
• kako smo prišli do prvih strank,
• kako prodajati na domačih tleh in kako na mednarodnem trgu,
• kako stopiti iz cone udobja in zbrati motivacijo za realizacijo ideje,
• zakaj so študentska leta prava za skok v podjetništvo.

Komu je dogodek namenjen?
Dogodek je namenjen vsem, ki se želite učiti iz zgodb drugih podjetnikov, se družiti z enakomislečimi in širiti svojo mrežo stikov. Namenjen je vsem, ki razmišljate o podjetniški poti, potrebujete pa še malo navdiha in poguma.

VABLJENI K POSLUŠANJU:

KRATEK POVZETEK:

“Ljudje ti lahko rečejo samo JA ali pa NE”, je na Start:up Müsliju povedal Tadej Glavač iz GO4GOAL. Da je z leti postal neustrašen in svoj strah pred nastopanjem prerasel, je potrdil tudi s temi besedami: “Že na začetku sem veliko delal s strokovnjaki, pa tudi športniki, kot so Marcos Tavares, Borut Mačkovšek … 200 športnikov sem prosil za povratno informacijo po testiranju prototipa. Odziv je bil odličen in tako sem se naučil, da je treba samo vprašati.”VABLJENI K POSLUŠANJU: