(12. 4. 2022) Avtor: Tadej Glavač

Ob pričetku razvoja športnih nogavic sem iskal športnike in druge osebe, ki bi bile primerne za testiranje in sodelovanje pri razvoju nove generacije športnih nogavic. Tako sem prišel tudi do nekdanjega atleta in osebnega trenerja Gašperja Predaniča, ki veliko pozornosti posveča pravilni tehniki teka. Gašper je bil takoj pripravljen pomagati s svojimi nasveti ter neprecenljivimi izkušnjami na področju teka. Spodaj je njegov pogled na športne nogavice GO4GOAL. Gašper, hvala, ker si del naše zgodbe.

Vrhunska kakovost telesne priprave in nastopa je odvisna od mnogih dejavnikov. Glavni dejavnik je kvaliteta in ne kvantiteta. Zato še posebej z veseljem sodelujem s slovenskim podjetjem, ki izdeluje športne nogavice GO4GOAL. GO4GOAL je vrhunski izdelek, ki vas tudi v najtežjih pogojih ne bo pustil na cedilu.

Naj ti povem več …

Stopalo je pri teku tisto, ki je v stiku s tlemi. Če na eni strani toliko poudarjamo pomembnost izbora dobre tekaške obutve, premalo pozornosti poudarjamo pri izbiri športnih nogavic. Kajti one so tiste, ki bodo odigrale ključno vlogo glede reševanja problemov, katere pestijo tekače. Med te probleme sodijo v prvi vrsti nastanki žuljev. Naj dodam še svoje izkušnje, ko sem na področju športnih nogavic iskal sebi primerne.

Moje zahteve glede nogavic so bile, da so udobne, dovolj elastične ter da so narejene iz takšnih materialov, ki bodo stopalu omogočile zračnost, dobro počutje, udoben stik v supergi in še posebej, da mi bodo ponudile boljši občutek pri teku.

Natanko tri leta nazaj me je kontaktiral Tadej, ki je razvil športne nogavice GO4GOAL. Dogovorila sva se za sodelovanje. Na testiranje mi je dan nekaj parov nogavic in dejal, da naj jih preizkusim in povem svoje mnenje.

Moje mnenje je, da zadnje tri leta drugih nogavic ne uporabljam. Naj si bo pri teku, delu, ki ga opravljam, na kolesu in še posebej v hribih, kjer sem po več ur obut v hribovske čevlje.

Občutek je res fenomenalen. Žuljev do sedaj nikoli nisem dobil. Stopalo se v nogavici počuti prijetno, varno in udobno. GO4GOAL je za vse, ki si želite nadgradnjo športnega performansa.