Bosanski superzvezdnik Miralem Pjanić na reprezentančni akciji v protizdrsnih nogavicah GO4GOAL.

Naj ti zaupamo, kako jih je sploh dobil …

Kot veš, naše nogavice že od samega začetka uporablja Dino Hotić, ki si je z dobrimi igrami v dresu Cercle Brugga prislužiš ponovni vpoklic v reprezentanco BiH. Ravno za to reprezentančno akcijo (UEFA Liga narodov) smo Dinu pripravili komplet nogavic z njegovimi inicialkami ter zastavo BiH.

Ker smo želeli, da nogavice preizkusi tudi kakšen njegov reprezentančni soigralec, smo ga prosili, če jih lahko preda tudi Miralemu Pjaniću. Dino je povedal, da je Pjanić zelo v redu oseba in da bo sigurno z veseljem preizkusil nogavice GO4GOAL.

Evo … pa jih je res. Pri GO4GOAL smo ponosni, da je naše nogavice obul član Barcelone, ki je v tej sezoni igral na posoji v Bešiktašu. Njegov odziv seveda objavimo v kratkem.

Ko pride Dino iz reprezentančne akcije, ga bomo gostili v GO4GOAL podcastu, v katerem se bomo pogovarjali o njegovi nogometni karieri, o tem, kako je s trdim delom postal eden izmed najboljših posameznikov Belgijske prve lige ter kako si je deliti slačilnico z igralci, kot so Miralem Pjanić in Edin Džeko.

Klikni na spodnji gumbek in si zagotovi svoj par inovativnih nogavic GO4GOAL!