Z velikim veseljem smo v družino ambasadorjev športne znamke GO4GOAL sprejeli Dina Hotića, nogometnega igralca, ki je letos navduševal v ekipi Cercle Brugga v prvi belgijski ligi in prejel tudi nagrado za najboljšega igralca svojega kluba v minuli sezoni.

Dino že nekaj let uporablja protizdrsne nogavice GO4GOAL in svoje navdušenje nad nogavicami je delil tudi s svojimi soigralci v bosanski reprezentanci. Tako je na njegovo pobudo nogavice GO4GOAL pričel uporabljati tudi Miralem Pjanić. In ravno s slednjim je zaradi uporabe naših športnih nogavic nastala simpatična anekdota, ko Miralem Pjanić ni želel igrati tekme proti Finski brez GO4GOAL nogavic. Več o tem boste lahko slišali kmalu v  našem podkastu, kjer smo gostili našega novopečenega ambasadorja Dina Hotića.

Dino, dobrodošel v družini GO4GOAL.

V nadaljevanju še kratek pogovor z Dinom o njegovi uporabi protizdrsnih nogavic GO4GOAL in kaj mu omogočajo.

Dino, že nekaj časa uporabljaš naše protizdrsne nogavice GO4GOAL. Povej, kakšni so bili tvoji občutki, ko si jih prvič obul?

“V bistvu jaz nikoli nisem uporabljal nekih specialnih štomfov (nogavic). Karkoli smo dobili v klubu sem imel na nogah in sem rekel, da bom preizkusil GO4GOAL, ker sem videl, da jih uporablja dosti nogometašev. Takoj, ko sem jih preizkusil sem imel dober občutek v kopačkah, ni mi nič drselo, imel sem vse kompaktno v kopački in sedaj jih uporabljam vedno, tudi na treningih … v bistvu ne morem brez teh (GO4GOAL) štumfov.”

Vidimo, da jih tudi uporabljaš na tekmah, pod klubskimi štucni … pomeni, da lahko z nogavicami GO4GOAL nadgradiš svoj performans?

“Ja, so udobne in noga ne drsi v kopački in v bistvu tudi s tem ne dobiš žuljev in je v kopački vse tako kot je treba in se ne obremenjuješ več s tem ali ti bo drselo ali ne.”

Torej je udobnost pri igranju nogometa zelo pomembna?

“Ja seveda, vse kar imaš na sebi mora biti udobno, da lahko potem igraš brez da bi razmišljal o čem drugem.”


Celoten pogovor z Dinom si lahko ogledate v spodnjem videu.


Klikni na spodnji gumbek in si zagotovi svoj par inovativnih nogavic GO4GOAL!