Športniki in posel so neločljivo povezani. Nekateri se tega zavejo (pre)pozno. Zato smo z veseljem pristopili k projektu moj prvi posel Športne akademije Proelium, kjer smo športnikom zastavili različne izzive, skozi katere so se učili kako predstavljati sebe kot športno znamko, produkt ter podjetje preko družbenih omrežij.

Ob pričetku projekta je sodelujoče mlade športnike nagovoril tudi ustanovitelj podjetja GO4GOAL Tadej Glavač: “Športniki ste odlični ambasadorji za športne znamke. V našem podjetju delamo predvsem z mladimi športniki, ker jim želimo priskrbeti športno opremo na začetku njihove športne poti in ravno oni so najbolj hvaležni za to kar dobijo.”

Večina športnikov se je s poslovnim vidikom njihove (bodoče) kariera srečala prvič, zato je ta projekt zanje pomenil še večji izziv. Ob koncu projekta so trije mladi športniki prejeli nagrade našega podjetja, saj so se najbolj izkazali pri izzivih in nalogah, ki smo jim jih naložili.

Kaj o tem projektu, o sodelovanju z blagovno znamo Go4GOAL ter o naših nogavicah pravijo zmagovalci:

1. mesto, Lan Legen, košarka:

“Podjetju GO4GOAL in Tadeju Glavaču se zahvaljujem za super nagrado. To mi pomeni res veliko, saj bo to moj prvi posel in se ga zelo veselim. Komaj čakam na nova sodelovanja z vami.”

“Nogavice GO4GOAL so najboljše od vsem, kar sem jih kdaj uporabljal. Nogavica se popolnoma prilagodi stopalu, ne drsi, preprečuje žulje in nudi popolno udobnost. Te nogavice so zares velika prednost pri mojem igranju košarke, saj prispevajo k moji bistveno boljši predstavi. Velik plus je tudi personalizacija teh nogavic, saj lahko tako vsak športnik izgleda, kot sam želi.”

2. mesto, Erika Manevska, tenis:

“Rada bi se zahvalila podjetju GO4GOAL za priložnost. Meni so nogavice res všeč. Med treningi in tekmami mi izredno pomagajo. Nalogo sem opravljala z veseljem. Še enkrat hvala podjetju GO4GOAL.”

“Nogavice so prvič pritegnile mojo pozornost, ko sem jih videla pri drugih športnikih in sem jih tudi sama želela preizkusiti. Že po prvi uporabi sem začutila razliko, saj so nogavice GO4GOAL zelo stabilne in se zares prilagodijo na stopalo. Odkar jih uporabljam nimam več težav z žulji po težkih tekmah in treningih, saj se tudi stopala v njih ne potijo.”

3. mesto, Lana Jakšič, nogomet:

“Z nogavicami GO4GOAL sem zelo zadovoljna, saj mi med treningi nudijo udobje in stabilnost v stopalu. Nogavice sem izkoristila dobro in menim, da jih bom tudi v prihodnje nosila. Hvala podjetju GO4GOAL za nagrado.”

“Običajno, ko dobim nove kopačke, dobim tudi žulje. Odkar uporabljam nogavice GO4GOAL pa teh težav nimam več. Razlika med temi in drugimi nogavicami je tudi ta, da so izredno mehke in takšne ostanejo tudi po večkratnem pranju. Zares mi je všeč, da so že po izgledu drugačne od drugih.”