V minulih dneh smo se dogovorili za sodelovanje s športno agencijo AK10 STARS. Njihovim varovancem bomo omogočili uporabo naših GO4GOAL nogavic, ki jim bodo zagotavljale še boljše predstave na nogometnih igriščih. Ob tem smo v našo družino ambasadorjev sprejeli tudi njihovo izjemno perspektivno nogometašico, komaj 16-letno Zaro Kramžar.

Zara o športnih nogavicah GO4GOAL: “Prva stvar, ki sem jo začutila ob uporabi GO4GOAL nogavic je, da se nogavice res oblikujejo po tvoji nogi in so čisto oprijete, kar mi je zelo všeč. Poleg tega ne drsijo in ti nudijo stabilnost v gležnjih. Protizdrsne nogavice GO4GOAL se od ostalih nogavic razlikujejo predvsem v tem, da ne drsijo in nudijo stabilnost med športno aktivnostjo.”

Veselimo se, da lahko s takšnim sodelovanjem podpremo športnike na njihovih poteh. Ob tem se skupaj trudimo, da športnikom omogočim najboljše možne pogoje, da lahko uresničijo svoje športne potenciale. In ravno nogavice se kažejo kot ključne v tem poslanstvu in takšna sodelovanja so zato resničen dokaz, kako pomembno je, da športnikom na poti do njihovega cilja ponudimo najboljše, kar imamo na voljo.