Foto: Boštjan Rous

Za ŽNK Pomurje Beltinci smo na naše protizdrsne nogavice dodali dizajn z njihovim klubskim grbom.

Članicam ŽNK Pomurje Beltinci bodo naše protizdrsne nogavice GO4GOAL zagotavljale še boljše predstave na nogometnih igriščih.

Nogavice G4G že nekaj časa uporabljata tudi Špela Kolbl in Lara Klopčič. Njuno mnenje si lahko prebereš spodaj.

Špela Kolbl: “Vedno sem imela težave z žulji in drsljivostjo v kopačkah. Uporabljala sem navadne nogavice, ki so se po nekaj pranjih izprale in postale neudobne. Potem sem zasledila nogavice GO4GOAL in jih preizkusila. Zdaj vedno nosim G4G, saj mi omogočajo udobnost, popoln oprijem in stabilnost. Z njimi enostavno lahko mislim samo na tekmo in ne več na bolečine zaradi žuljev. Nogavice G4G so vrhunski izdelek, s katerim sem več kot zadovoljna.”

Lara Klopčič: “Protizdrsne nogavice GO4GOAL so zelo udobne. Predvsem mi je všeč, da tudi po večkratnem pranju ostanejo mehke. V preteklosti sem imela veliko težav z žulji in otiščanci. Sedaj, odkar uporabljam nogavice GO4GOAL, teh težav nimam več. Prednost teh nogavic je tudi, da se popolnoma prilegajo stopalu in da vsebujejo protizdrsni material, ki omogoča, da stopalo v obutvi ne drsi. Nogavice GO4GOAL uporabljam tudi na tekmah, saj se v njih počutim odlično.”

Veseli smo podpore s strani aktualnih državnih prvakinj.