Dandanes smo bolj osredotočeni na dobro počutje kot kadarkoli prej. Vsakodnevno spremljamo najnovejše novice o koristih napotkih zdravega življenjskega sloga in ergonomsko prilagajamo naše delovne postaje. Toda, ali smo dovolj pozorni na to, kaj je osnova za celotno telo – naša stopala?

Zdravje in dobro počutje se začne v stopalih

Luka Vrbinc iz podjetja Popoln korak: “Verjamemo, da se zdravje in dobro počutje začne z vašimi stopali. V podjetju Popoln korak delujemo na področju analize stopal in izdelave vložkov po meri. Naši vložki so plod finskega znanja in večletnih izkušenj na področju vložkov po meri – FootBalance. Naša vizija je odkriti deformacijo stopal ali pa jo preventivno zaščititi. Posamezniku želimo izboljšati in omogočiti naravno držo stopal ter celotnega telesa. Najbolj pomembno pa je, da deloma ali v celoti odstranimo bolečino.

V vsem, kar počnete, so vaša stopala temelj. Vaše dobro počutje stoji na njih. Naši 100-odstotni vložki po meri so oblikovani in prilagojeni edinstvenim obrisom stopal v manj kot 10 minutah in telesu zagotavljajo ravnovesje, podporo in blaženje, ki ga potrebuje.”

Tudi z GO4GOAL do popolnega koraka

“Nikoli nisem bil tako pozoren ali obstajajo na trgu še kakšne protizdrsne nogavice, ki bi izboljšale učinkovitost pri aktivnostih in zmanjševale nastanek poškodb. Pri nakupu nogavic za šport sem vedno bil pozoren samo, da so odebeljene pri prstih in peti ter da niso pretanke.

Ko sem spoznal Tadeja in njegove nogavice GO4GOAL, sem pridobil še manj drsenja v športni obutvi in premikanja pete po obutvi, kar pripomore k manjši utrujenosti in manj možnosti nastanka poškodb. Še posebej mi je všeč, da je protizdrsen material všit v nogavice in ne prilepljen kot pri večini drugih protizdrsnih nogavic na trgu.

To je tudi odlična kombinacija z našimi športnimi vložki po meri, ki že tako poskrbijo za manj možnosti nastanka poškodb, ker dodajo stabilnost in dinamično oporo stopalom pri športnih aktivnostih.

Protizdrsne nogavice GO4GOAL pohvalijo tudi naše stranke, ki jih uporabljajo v kombinaciji z vložki po meri in potrjujejo, da je to najboljša preventiva pred poškodbami, poleg dobre telesne priprave in regeneracije po treningih ter tekmah,” je o svoji izkušnji s protizdrsnimi nogavicami GO4GOAL pojasnil Luka Vrbinc.

——

Protizdrsne nogavice GO4GOAL lahko od sedaj naprej dobite tudi v ordinaciji Popoln korak v Ljubljani (Einspielerjeva 6, 1000 Ljubljana).

Več si lahko preberete na njihovi spletni strani www.popolnkorak.si.