Z veseljem oznanjamo, da smo obnovili naše sodelovanje s športno agencijo Proelium, natančneje z njihovo Mastercard® Športno akademijo – vodilno športno akademijo za mlade športnike v Sloveniji, kjer športniki na enem mestu dobijo znanje na področjih šestih temeljih pomembnih za njihov uspeh. Skupaj si prizadevamo podpirati športnike pri doseganju zastavljenih ciljev.

Sodelovanje z agencijo sega v čas njenega začetka, ko smo začeli opremljati njihove športnike z našimi inovativnimi športnimi nogavicami in jim podrobneje predstavili pomembnost športne opreme (predvsem nogavic) pri športni aktivnosti. Naše inovativne protizdrsne nogavice GO4GOAL so zasnovane tako, da zagotavljajo stabilnost in udobje med najzahtevnejšimi športnimi aktivnostmi, kar je ključno za doseganje vrhunskih športnih rezultatov.

Tadej Glavač, direktor in ustanovitelj podjetja GO4GOAL, je izrazil zadovoljstvo nad nadaljevanjem sodelovanja z Mastercard® Športno akademijo: “Ponosni smo, da lahko nadaljujemo sodelovanje tudi v letošnji sezoni. Verjamemo, da naše protizdrsne nogavice športnikom nudijo ključno prednost, ki jo potrebujejo za uresničitev svojega potenciala. Prepričani smo, da je zagotavljanje pravih pogojev za uspeh športnikov izjemno pomembno.”

Poleg zagotavljanja vrhunske opreme smo pri GO4GOAL zavezani tudi k razvoju športnikov na in izven igrišča ali tekmovanj. Sodelovanje s Proeliumom nam omogoča holistični pristop k športnemu usposabljanju, saj se skupaj osredotočamo na vse pomembne vidike športnega uspeha.

“Naša vizija je pomagati športnikom doseči svoje cilje. Veseli nas, da lahko nadaljujemo to partnerstvo s Proeliumom, saj verjamemo, da skupaj ustvarjamo okolje, ki spodbuja uspeh,” je še poudaril naš direktor.

Za športnike, ki uporabljajo GO4GOAL, to partnerstvo ne pomeni le dostopa do vrhunske opreme, temveč tudi priložnost za rast in razvoj v podpornem in konkurenčnem okolju.

“Kot vodja Mastercard® Športne akademije, sem izjemno ponosen, da lahko delimo novice o našem dolgoletnem in uspešnem sodelovanju s podjetjem GO4GOAL. Skupaj smo ustvarili trdne vezi, ki mladim športnikom omogočajo neko dodatno podporo na njihovem športnem področju. V športu je sodelovanje ključnega pomena. Enako velja za našo akademijo, saj si prizadevamo ustvariti vzdušje, kjer se mladi športniki lahko razvijajo in rastejo ob podpori strokovnjakov, ki so predani športu in si želijo prispevati k njihovemu napredku,” pravi Robert Stojković, vodja akademije.

“Podjetje GO4GOAL izkazuje tudi strast do športa, kar se odraža v njihovem delu in kakovosti izdelkov. Nogavice, ki jih športniki prejmejo, jih spodbujajo in jim dajejo dodatno motivacijo, da ostanejo osredotočeni na svoje cilje. Z veseljem bomo še naprej sodelovali in skupaj ustvarjali priložnosti za napredek in uspeh naših mladih nadarjenih športnikov.”