GO4GOAL

Shop

Ambasadorji

AMBASADORJI

MARCOS TAVARES (nogometaš - NK Maribor):

“Športne nogavice GO4GOAL so neverjetno mehke. Treniram po več ur dnevno, tako da so nogavice pomemben del moje športne opreme. Zaščitene so na pravih mestih, kar je zame kot profesionalnega nogometaša izrednega pomena.

Omogočajo mi, da izboljšam svoje športne zmogljivosti, kajti z njimi lahko ustvarim večjo hitrost ter hitreje spremenim smer gibanja. Že v testnih nogavicah sem imel odličen občutek na nogi. Sedaj je material še boljši in nogavice res služijo svojemu namenu. Nogavice so prvi stik s stopalom in so zato izjemno pomembne.

Vesel sem, da so pri GO4GOAL ustvarili slovenski produkt, ki je res odličen, in verjamem, da se bo hitro razširil tudi drugod po svetu.”

BORUT MAČKOVŠEK (slovenski rokometaš):

“Glede na to, da sem kot profesionalni športnik preizkusil že veliko različnih znamk nogavic, lahko rečem: GO4GOAL nogavice so zasnovane boljše od tistih, ki jih kupujemo v trgovinah, ker so ustvarjene za vrhunske športnike.

Nogavice sem preizkusil tudi sam in v bodoče jih bom zagotovo uporabljal, saj se lepo prilegajo moji nogi. Pomembno je, da se tudi naša stopala počutijo udobno.”

DOMINIKA ČONČ (slovenska nogometna reprezentantka):

“Nogavice se mi zdijo zelo udobne. Predvsem mi je všeč, da tudi po pranju ostanejo mehke, kar podobne nogavice do sedaj niso, ter da so zasnovane tako, da ni vozlov in robov pri prstih.

Glede drsljivosti moram priznati, da sem bila najprej malo skeptična, ker sem bila navajena protizdrsnih blazinic (Trusox), ampak ko sem jih preizkusila na tekmi, niso drsele. Ko pa sem še prebrala, da so narejene iz protizdrsnih materialov, je odpadel še zadnji dvom. Tudi stabilnost je odlična. Kar se tiče odvajanja vlage, pa mi je všeč to, da v primeru dežja, tudi ko so zelo mokre, ne postanejo težke. Tudi na splošno so zelo lahke. Všeč mi je, da vlago odvajajo zelo hitro in da so zelo zračne.

Ker nimajo protizdrsnih blazinic, ampak posebno protizdrsno tkanino, je odveč bojazen, da bi blazinice ob pranju odpadle (kar se je zgodilo pri nogavicah znamke Trusox).”

ROK ZAPONŠEK (slovenski rokometaš):

“Izpostavil bi lahko veliko stvari, ki so boljše kot pri športnih nogavicah, ki jih običajno uporabljam.

Posebej pa bi izpostavil tri stvari, ki so mi pri športnih nogavicah GO4GOAL res všeč, in sicer nogavice mi ne lezejo dol, saj zelo lepo stisnejo nogo in to me je pri običajnih nogavicah zelo motilo, saj sem si jih moral vsakih 5 minut popravljati. Noga je v copatih res stabilna, saj stopalo v obutvi nič ne drsi.

Po več pranjih so nogavice GO4GOAL v enakem stanju kot takrat, ko sem jih obul prvič, tako da so tudi zelo trpežne v primerjavi z navadnimi nogavicami, kjer vse hitro popusti in imajo res kratek rok trajanja.”

ROK MOŽIČ (slovenski odbojkarski reprezentant):

“Pri mojem športu je zelo pomembna stabilnost noge, saj je veliko poškodb gležnjev, zato sem zelo vesel, da sem preizkusil nogavice GO4GOAL, ki mi nudijo udobnost in stabilnost.

Razlika med navadnimi nogavicami in nogavicami GO4GOAL je očitna, saj slednje tudi po več urah treninga še vedno zelo dobro odvajajo vlago. Tako, da športne nogavice GO4GOAL priporočam vsem športnikom.”

NIKA UDE (slovenska atletinja - skok v daljino):

“Nogavice GO4GOAL so super! So zelo udobne in se odlično prilegajo stopalu. Noga v supergah ne drsi, kar daje stopalu izredno stabilnost, prav tako se noga v njih ne poti.

Najbolj mi je všeč ojačan del okoli pete in Ahilove tetive, kar tudi preprečuje nastajanje žuljev, še posebej v šprinterkah. Razlika v primerjavi z drugimi nogavicami je v tem, da me stopala v njih ne bolijo. Nogavice GO4GOAL prav tako NE dajejo neprijetnega občutka tiščanja na robovih. Pa še super izgledajo.

Še ena velika prednost je ta, da lahko na nogavice dodam tudi svoje ime ali karkoli drugega.”

ELA PLOŠNIK (mlada tenisačica):

“Športne nogavice GO4GOAL so res super in to najbolj opazim med daljšimi treningi in tekmami, ker me obutev ne ožuli. Zgodilo se je celo, da se je obutev znotraj strgala in bi me lahko zadaj ožulila, vendar so me nogavice GO4GOAL pred tem zaščitile.

Opazila sem tudi da se stopala v teh nogavicah manj potijo. Prav tako mi stopalo v obutvi ne drsi, tudi zdaj, ko imam ortopedske vložke.”

NEŽA DOLENC (slovenska atletinja - tek z ovirami):

“Pri nogavicah GO4GOAL opažam predvsem to, da so super ojačane v predelu gležnja. Že dlje časa imam težave z gležnji, večkrat si gleženj zvijem in kadar imam te nogavice na nogi čutim, da imam ojačan gleženj in mi je veliko lažje trenirati in tekmovati.

G4G nogavice so zagotovo najboljše športne nogavice, ki sem jih kadarkoli nosila. Ob mrazu zelo pogrejejo stopalo, kadar je vroče, pa dobro odvajajo vlago. Ob napornih treningih se mi velikokrat zgodi, da dobim krče v mečih, kar G4G nogavice preprečujejo, saj so bolj stisnjene/kompresijske na tem predelu. Všeč mi je, da preprečujejo nastajanje žuljev in so zelo kompaktne v gležnju.

Najbolj mi je všeč izvirna personalizacija nogavic, saj si lahko sam izbereš, kakšen dizajn želiš; in nihče drug ne bo imel enakih.”

MAJ PREMZL (mladi tenisač):

“Če sem čisto iskren sem pred uporabo nogavic GO4GOAL dal premalo poudarka na obutev.

Po prvi uporabi nogavic GO4GOAL sem šele videl kakšna je razlika med nogavicami, ki jih lahko kupim v trgovini (druge blagovne znamke) in pa nogavicami ki jih nudi podjetje GO4GOAL, saj se mi je zdelo da sem z nogavicami GO4GOAL enostavno hitrejši.

Nogavica se popolnoma prileže stopalu, v čevlju ne drsi in pa je malo debelejša kot običajne nogavice, kar preprečuje žulje in stopalu nudi popolno udobnost. Čeprav so malo debelejše, pa ne pomeni da se noga poti v čevlju, ampak noga lepo diha v nogavici, zato ne prihaja do velikega potenja v čevlju.

Mislim, da lahko nogavice pripomorejo k moji boljši igri, saj sem na igrišču z nogavicami GO4GOAL hitrejši, kar pripomore k boljši igri na igrišču.”

Image Newletter