Ankle

ANKLE

Inteligentno zasnovane nizke športne nogavice so primerne za vse športne aktivnosti. Lahke in zračne nogavice z dodanimi visokotehnološkimi vlakni odlično uravnavajo toploto in vlago nog, popolnoma se prilegajo nogi ter nudijo izredno udobje in odlično oporo stopalu.

Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tehnologija preprečuje drsenje v športnih copatih in tako poskrbi za odlično kontrolo. Omenjena tehnologija je tudi v pomoč pri pogostem spreminjanju hitrosti in smeri gibanja.

URAVNAVANJE VLAGE

Specialno izdelana vlakna odvajajo vlago stran od kože in ohranjajo stopala sveža in suha.

HITRO SUŠENJE

Edinstvena vlakna se tudi izjemno hitro sušijo, ostajajo mehka in se ne obrabijo. Se ne krčijo, ne navzamejo se vonja ter so odporna na plesen.

ZAŠČITA

Inovativna tehnologija na predelu spodnjega dela stopala in prstov bistveno zmanjša trenje med nogavico in kožo, kar zmanjšuje nastanek žuljev.

ANTI-BAKTERIJSKO

Antibakterijska obdelava zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja in minimizira razvoj bakterij.

VZDRŽLJIVOST

Izjemno vzdržljiva tkanina omogoča neprekosljivo kombinacijo trpežnosti in udobja. Odlikuje jo izredna odpornost na obrabo.

UDOBJE

Izjemno lahko tkanina poskrbi za idealno udobnost med športno aktivnostjo.

ULTRAGRIP TEHNOLOGIJA

Ankle

Poseben postopek obdelave različnih visokokakovostnih vlaken spremeni njihovo strukturo in tako nastane tehnološka tkanina UltraGrip, ki omogoča neverjeten oprijem. Tako se nogavica na zunanji strani oprijema obutve, na notranji strani pa podplata in pete. S tem športne nogavice GO4GOAL omogočajo, da ustvarite večjo hitrost in boljšo okretnost, obenem pa se v obutvi počutite varnejše.

Ker je UltraGrip tehnologija sestavni del nogavice, nudi vašemu stopalu mehak in udoben občutek. Učinek UltraGrip tehnologije je trajen. Pri vsakem pranju se ta učinek obnovi, s tem pa se ohrani tudi kakovost oprijema.

Ankle

VZDRŽEVANJE NOGAVIC:

  • pranje do temperature 30 °C (poseben program za občutljivo perilo),
  • beljenje ni dovoljeno,
  • likanje ni dovoljeno,
  • kemično čiščenje ni dovoljeno,
  • sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno.