0

SLOVENIJA EURO 2024

--- POSEBNA KOLEKCIJA ---

Naše GO4GOAL nogavice uporabljajo tudi nekateri reprezentanti!

G4G PERFORMANCE (EURO24)

21,90 

Uspelo nam je! 🤩 Dosegli smo GRIP učinek brez motečih silikonskih dodatkov.

🎨 Posebna kolekcija EURO2024.
✅ Inovativen učinek GRIP-a.

✅ DRITECH – suha in sveža stopala.
✅ Vrhunsko udobje in zaščita.
✅ Izdelane v Sloveniji.


37-39
40-42
43-45
46-48
Razveljavi

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

G4G GRIP (EURO24)

29,90 

Najbolj zaželene GRIP nogavice v Sloveniji! 🔥

🎨 Posebna kolekcija EURO2024.
✅ Dvojni oprijem (IN/OUT).

✅ Maksimalna udobnost in zračnost.
✅ Podpora gležnju.
✅ Preprečevanje žuljev.
✅ Razvite v Sloveniji.


30-34
35-38
39-41
42-44
45-47
Razveljavi

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

ZAUPAJO NAM

5/5

MNENJA

ERIK JANŽA
ERIK JANŽA
Read More
"Protizdrsne nogavice GO4GOAL mi omogočajo, da mi noga v kopačkah ne drsi, kar mi daje boljši občutek kopačk na nogah. Od drugih nogavic se razlikujejo predvsem po kakovosti materialov, in kot sem že dejal, ponujajo boljši občutek na nogah. Imam izkušnje tudi s tistimi protizdrsnimi nogavicami, ki imajo spodaj silikonske blazinice, in lahko potrdim, da so GO4GOAL nogavice veliko bolj udobne in predvsem ne drsi v njih kot pri tistih, ki imajo spodaj silikonske blazinice/gume. Tudi vzdržljivost je odlična, saj se ne strgajo tako hitro."
JAKA BIJOL
JAKA BIJOL
Read More
"Z nogavicami GO4GOAL sem zelo zadovoljen. So zelo udobne, všeč pa mi je tudi, da lepo stisnejo nogo in jo stabilizirajo. To je tudi glavna razlika med nogavicami, ki jih običajno uporabljam. Všeč mi je tudi učinek nedrsljivosti v obutvi."
DINO HOTIĆ
DINO HOTIĆ
Read More
"Jaz nikoli nisem uporabljal nekih specialnih/protizdrsnih nogavic. Karkoli smo dobili v klubu sem imel na nogah. Takoj, ko sem preizkusil GO4GOAL, sem opazil razliko. Imel sem dober občutek v kopačkah, nič mi ni drselo, imel sem vse kompaktno v kopački in sedaj jih uporabljam vedno, tudi na treningih … v bistvu ne morem brez teh (GO4GOAL) nogavic. So zelo udobne, noga ne drsi v kopački in s tem tudi ne dobiš žuljev, tako da lahko igraš brez da bi razmišljal o čem drugem. Po pranjih so še vedno mehke, niso trde in ni jih težko potem obuti."
LARA PRAŠNIKAR
LARA PRAŠNIKAR
Read More
"Meni so nogavice GO4GOAL super, res zelo kakovostne in ko jih nosim se v njih počutim zelo stabilno. Niso drsljive, kar je največja razlika med nogavicami G4G in pa drugimi, ki jih dobimo v klubu."
NINO KOUTER
NINO KOUTER
Read More
"Protizdrsne nogavice GO4GOAL uporabljam na tekmah pod klubskimi štucni. Uporabljam jih zato, ker so ravno pravšnje: ne predebele ne pretanke. So zelo udobne ter se dobro prilegajo stopalu. Prav tako pa bi izpostavil zelo dober protizdrsni material, ki omogoča, da stopalo v obutvi ne drsi. Všeč mi je tudi to, da jim lahko dodam svoj dizajn in jih naredim res edinstvene."
LUKA MAJCEN
LUKA MAJCEN
Read More
"Protizdrsne nogavice GO4GOAL so TOP! Tako sem se jih navadil, da ne morem brez njih."
MATEJA ZVER
MATEJA ZVER
Read More
"Protizdrsne nogavice GO4GOAL so top. V moji karieri sem menjala kar nekaj nogavic (tudi tistih, ki imajo protizdrsne blazinice) in od vseh se mi najbolj na nogo prilegajo GO4GOAL. Noga mi ne drsi in je stabilna v kopačkah, kar je seveda pomembno za moje gležnje, še posebej, ker imam kar nekaj težav z njimi. So zelo udobne in po nekaj pranjih ostanejo mehke, druge nogavice pa trde. Uporabljam jih na treningih in če je možno tudi na tekmah. Med treningi na umetni travi so me ponavadi pekla stopala, sedaj z GO4GOAL pa teh problemov nimam in sem zelo zadovoljna, da sem našla prave nogavice."

NAGRAJENA INOVACIJA

Protizdrsne nogavice GO4GOAL so prejele posebno nacionalno priznanje na področju inovativnosti. So vodilne v kategoriji zagotavljanja udobja, oprijema in vzdržljivosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost posameznika.

IZDELANE V EVROPI

Pri oblikovanju nogavic so sodelovali različni strokovnjaki (ortopedi, fizioterapevti) in profesionalni športniki. Z uporabo najnovejših in najnaprednejših proizvodnih strojev smo zagotovili, da je končni izdelek vrhunske kakovosti.

KAKOVOSTNI MATERIALI

Glavni fokus dajemo kvalitetnim materialom, zato so nogavice GO4GOAL narejene iz visokotehnoloških vlaken in prej. Te imajo vrhunske lastnosti, ki so pri športnih aktivnostih najpomembnejše.

Play Video
0