GO4GOAL

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAROČILA NAD 80 € (EU)
Shop

GO4GOAL nogomet

slider6-3 NAGRAJENE
PROTIZDRSNE NOGAVICE
KI NAVDUŠUJEJO
NOGOMETAŠE

ODLIČEN OPRIJEM!

UDOBJE!

BREZ ŽULJEV!

Žulji, bolečine, neudobnost … vem, da se tudi ti srečuješ s podobnimi težavami.

RAZLOG? Neprimerne nogavice!

Nogometaši so ugotovili, da klubske štucne ne zagotavljajo udobja in povezave med stopalom in obutvijo, ki bi si jo želeli. Svoja stopala zato zaupajo nam!

Posebna protizdrsna tkanina v nogavicah ti bo omogočila:

  • večjo stabilnost,
  • boljši oprijem,
  • prednost pred nasprotnikom v primeru nepredvidene spremembe smeri gibanja ali pospeševanja,
  • večjo hitrost in boljšo okretnost,
  • občutek varnosti.

 

S temi nogavicami lahko rečeš tudi “adijo žulji”, kajti visokotehnološka vlakna odlično odvajajo vlago stran od kože in se hitro sušijo ter tako ohranjajo tvoja stopala sveža in suha.

ZA HIREJŠI NAPREDEK IN UDOBJE NA IGRIŠČU …

si privošči protizdrsne nogavice GO4GOAL, ki so nastale v Sloveniji na podlagi raziskav in številnih strokovnih mnenj ortopedov in fizioterapevtov.

Testirane z vrhunskimi športniki omogočajo odličen oprijem, udobje in varnost stopala.

V ČEM SMO DRUGAČNI

Športne nogavice GO4GOAL niso samo še ene nogavice na trgu. Posebne so zato, ker so nastale v sodelovanju različnih strokovnjakov – ortopedov, fizioterapevtov, strokovnjakov za tkanine, pa tudi športnikov.

Vsak je prispeval svoj košček znanja, da lahko danes trdno stojimo za vrhunsko blagovno znamko športnih nogavic GO4GOAL.

MNENJA NOGOMETAŠEV

Športne nogavice GO4GOAL so neverjetno mehke. Treniram po več ur dnevno, tako da so nogavice pomemben del moje športne opreme. Zaščitene so na pravih mestih, kar je zame kot profesionalnega nogometaša izrednega pomena. Nogavice so prvi stik s stopalom in so zato izjemno pomembne. Vesel sem, da so pri GO4GOAL ustvarili produkt, ki je res odličen.
MARCOS TAVARES
V moji karieri sem menjala kar nekaj nogavic (tudi tistih, ki imajo protizdrsne blazinice) in od vseh se mi najbolj na nogo prilegajo GO4GOAL. Noga mi ne drsi in je stabilna v kopačkah, kar je seveda pomembno za moje gležnje, še posebej, ker imam kar nekaj težav z njimi. So zelo udobne in po nekaj pranjih ostanejo mehke, druge nogavice pa trde. Uporabljam jih na treningih in če je možno tudi na tekmah.
MATEJA ZVER
Nogavice mi je priporočil soigralec in povedal, da jih moram preizkusiti, saj so resnično drugačne od ostalih nogavic. Tako sem jih preizkusil in bil navdušen nad njimi. So zelo udobne in imajo nekaj, kar je za nas igralce zelo pomembno – so lahke in za razliko od drugih nogavic tanke in se zelo lepo prilegajo nogi. Še posebej pa mi je všeč, da v nogometnem čevlju ne drsijo.
LUKA BOBIČANEC
Image Newletter
0