EURO 2020 KOLEKCIJA

30 

Samo za namen EURA 2020 smo pripravili prav posebno kolekcijo vseh reprezentanc, ki se borijo za osvojitev evropskega prvaka!

Navijaj za svojega favorita. Podpri ga še močneje! Nadeni si nogavice GO4GOAL z grbom njegove reprezentance, da bosta ENO.

Kolekcija bo na voljo SAMO od danes pa do konca evropskega prvenstva (do 11. 7. 2021), zato pohiti z naročilom.

Nogometaši te potrebujejo!


30-3430-3435-3835-3839-4139-4142-4442-4445-4745-47
Clear

Hitra dostava 1 - 3 dni (po Sloveniji)

Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktirajte: Za osebni prevzem nas kontaktirajte:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Športne nogavice GO4GOAL so nastale v 🇸🇮 Sloveniji na podlagi raziskav in strokovnih mnenj različnih strokovnjakov, tako ortopedov kot fizioterapevtov. Testirali so ji vrhunski športniki, tebi bodo nudile odličen oprijem, udobje in varnost stopala.

Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tkanina preprečuje drsenje v športnih copatih in tako poskrbi za odlično kontrolo in oprijem v obutvi. Omenjena tehnologija je tudi v pomoč pri pogostem spreminjanju hitrosti in smeri gibanja.

Ker je protizdrsna tkanina sestavni del nogavice, nudi tvojemu stopalu mehak in udoben občutek.

MNENJA NOGOMETAŠEV

Športne nogavice GO4GOAL so neverjetno mehke. Treniram po več ur dnevno, tako da so nogavice pomemben del moje športne opreme. Zaščitene so na pravih mestih, kar je zame kot profesionalnega nogometaša izrednega pomena. Omogočajo mi, da izboljšam svoje športne zmogljivosti, kajti z njimi lahko ustvarim večjo hitrost ter hitreje spremenim smer gibanja.
MARCOS TAVARES
Protizdrsne nogavice GO4GOAL so zelo udobne, mehke in zagotavljajo dober občutek v kopačkah. Kar je najbolj važno je to, da zagotavljajo dober oprijem, brez drsenja. Razlika med GO4GOAL in drugimi nogavicami je ta, da se GO4GOAL boljše prilegajo stopalu; počutim se bolj lagodno in svobodnejše. Uporabljam jih na vsaki tekmi, ker se v njih počutim najbolje. Vse pohvale.
MARKO TOLIĆ
Protizdrsne nogavice GO4GOAL uporabljam tudi na tekmah, pod klubskimi štucni. Uporabljam jih zato, ker so ravno pravšnje: ne predebele ne pretanke. So zelo udobne ter se dobro prilegajo stopalu. Prav tako pa bi izpostavil zelo dober protizdrsni material, ki omogoča, da stopalo v obutvi ne drsi. Všeč mi je tudi to, da jim lahko dodam svoj dizajn in jih naredim res edinstvene.
NINO KOUTER

OSTALI PRODUKTI

PROTIZDRSNE NOGAVICE GO4GOAL

Kratka majica GO4GOAL

Crop top GO4GOAL