Crew – PRO DIZAJN

39 

Za vse, ki si želite poleg udobnosti in prave podpore stopala imeti tudi profesionalni dizajn, ki bo prilagojen vsem vašim željam ter zahtevam.

Zaupaj nam svoje želje glede dizajna (pošlji povpraševanje) in naša dizajnerska ekipa ti bo izdelala sanjsko grafiko. Grafiko dobiš v predogled in šele ko boš z dizajnom res zadovoljen/a, dobiš svojo kodo dizajna, ki jo vpišeš spodaj.

Povpraševanje


30-3430-3435-3835-3839-4139-4142-4442-4445-4745-47
Razveljavi

Hitra dostava 1 - 3 dni (po Sloveniji)

Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Če želiš med igro čim učinkoviteje izkoristiti svojo moč, so protizdrsne nogavice GO4GOAL tvoj najboljši soigralec.

Zaradi prilagodljive in inovativne protizdrsne tkanine IN/OUT ti omogočajo popoln nadzor in preprečujejo drsenje v obutvi.

Preverjena kompresijska struktura okoli gležnja zagotavlja stabilnost, ki zmanjšuje tveganje za zvine, omogoča bolj naravno gibanje in skrajša čas okrevanja.

Funkcionalno oblazinjenje zagotavlja odlično blaženje udarcev in udobno prileganje.

Uporabljaj protizdrsne nogavice GO4GOAL, da preprečiš poškodbe in ostaneš na vrhuncu svoje pripravljenosti.

SESTAVA MATERIALA

47% poliamid, 44% poliester, 7% polipropilen, 2% elastan.

VELIKOSTI NOGAVIC

Modeli nogavic so nekoliko večji. V kolikor si med dvema številkama (npr. 44 in 45), izberi manjšo velikost (v tem primeru 42-44). Številke so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske.

MOŽNOST SODELOVANJA

Ponujamo tudi možnost sodelovanja športnim klubom, podjetjem, organizacijam …

Športni klubi: Na nogavice lahko dodamo grb kluba in tako opremite svoje igralce z unikatnimi nogavicami, ki bodo poskrbele za udobje in varnost vaših igralcev ter posledično boljši performans.

Nogavice z grbom svojega kluba lahko vključite tudi v svoje prodajne programe.

Podjetja: Na nogavice lahko dodamo logotip podjetja in tako ustvarimo odlično darilo za vaše poslovne partnerje ali zaposlene. Prepričani smo, da se bodo vašega darila vsi zelo razveselili, ker jim boste s tem omogočili, da preizkusijo popolnoma drugo dimenzijo udobja med nošenjem.

Elitni športniki uporabljajo nogavice GO4GOAL iz štirih preprostih razlogov:

UDOBJE

Ko daješ vse od sebe, si predvsem želiš udobje v obutvi. GO4GOAL zagotavljajo neprimerljivo udobje in popolno prileganje v obutvi.

PERFORMANS

Mokro, suho, v dvorani, na prostem, trening ali tekma – GO4GOAL so prava izbira. Tvoje stopalo pomagajo zakleniti v obutev in odpravijo možnost neželenega mikro premikanja v ključnih trenutkih.

VARNOST

Inovativna kompresijska struktura stabilizira gleženj in pomaga zmanjšati poškodbe. Zmanjšano drsenje v obutvi pa pomaga preprečiti nastanek žuljev.

PERSONALIZACIJA

Nogavicam lahko dodaš dizajn po meri in si tako ustvariš izdelek, ki te bo redno spremljal med športanjem.

Če iščeš prvorazredne protizdrsne nogavice, pri razvoju katerih so sodelovali vrhunski športniki in jih tudi preizkusili v različnih športih, potem si na pravem mestu.

ZAUPAJO NAM ...

MNENJA ŠPORTNIKOV

NAGRAJENA INOVACIJA

Protizdrsne nogavice GO4GOAL so prejele posebno nacionalno priznanje na področju inovativnosti. So vodilne v kategoriji zagotavljanja udobja, oprijema in vzdržljivosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost posameznika.

IZDELANE V EVROPI

Pri oblikovanju nogavic so sodelovali različni strokovnjaki (ortopedi, fizioterapevti, strokovnjaki s področja tkanin) in profesionalni športniki. Najnovejši in najnaprednejši proizvodni stroji zagotavljajo vrhunski končni izdelek.

KAKOVOSTNI MATERIALI

Glavni fokus dajemo kvalitetnim materialom, zato so nogavice GO4GOAL narejene iz visokotehnoloških vlaken in prej. Te imajo vrhunske lastnosti, ki so pri športnih aktivnostih najpomembnejše.