Crew – PRO DIZAJN

39 

Za vse, ki si želite poleg udobnosti in prave podpore stopala imeti tudi profesionalni dizajn, ki bo prilagojen vsem vašim željam ter zahtevam.

Zaupaj nam svoje želje glede dizajna (pošlji povpraševanje) in naša dizajnerska ekipa ti bo izdelala sanjsko grafiko. Grafiko dobiš v predogled in šele ko boš z dizajnom res zadovoljen/a, dobiš svojo kodo dizajna, ki jo vpišeš spodaj.

Povpraševanje


30-3430-3435-3835-3839-4139-4142-4442-4445-4745-47
Clear

Hitra dostava 1 - 3 dni (po Sloveniji)

Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Športne nogavice GO4GOAL so nastale v Sloveniji na podlagi raziskav in strokovnih mnenj različnih strokovnjakov, tako ortopedov kot fizioterapevtov. Testirali so jih vrhunski športniki, tebi bodo omogočile odličen oprijem, udobje in varnost stopala.

Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tkanina preprečuje drsenje v športnih copatih in tako poskrbi za odlično kontrolo in oprijem v obutvi. Omenjena tehnologija je tudi v pomoč pri pogostem spreminjanju hitrosti in smeri gibanja.

Ker je protizdrsna tkanina sestavni del nogavice, nudi tvojemu stopalu mehak in udoben občutek.

SESTAVA MATERIALA

47% poliamid, 44% poliester, 7% polipropilen, 2% elastan.

VELIKOSTI NOGAVIC

Modeli nogavic so nekoliko večji. V kolikor si med dvema številkama (npr. 44 in 45), izberi manjšo velikost (v tem primeru 42-44). Številke so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske.

MOŽNOST SODELOVANJA

Ponujamo tudi možnost sodelovanja športnim klubom, podjetjem, organizacijam …

Športni klubi: Na nogavice lahko dodamo grb kluba in tako opremite svoje igralce z unikatnimi nogavicami, ki bodo poskrbele za udobje in varnost vaših igralcev ter posledično boljši performans.

Nogavice z grbom svojega kluba lahko vključite tudi v svoje prodajne programe.

Podjetja: Na nogavice lahko dodamo logotip podjetja in tako ustvarimo odlično darilo za vaše poslovne partnerje ali zaposlene. Prepričani smo, da se bodo vašega darila vsi zelo razveselili, ker jim boste s tem omogočili, da preizkusijo popolnoma drugo dimenzijo udobja med nošenjem.

MNENJA ŠPORTNIKOV

Športne nogavice GO4GOAL so neverjetno mehke. Treniram po več ur dnevno, tako da so nogavice pomemben del moje športne opreme. Zaščitene so na pravih mestih, kar je zame kot profesionalnega nogometaša izrednega pomena. Omogočajo mi, da izboljšam svoje športne zmogljivosti, kajti z njimi lahko ustvarim večjo hitrost ter hitreje spremenim smer gibanja.
MARCOS TAVARES
(nekdanji nogometaš)
Glede na to, da sem kot profesionalni športnik preizkusil že veliko različnih znamk nogavic, lahko rečem: GO4GOAL nogavice so zasnovane boljše od tistih, ki jih kupujemo v trgovinah, ker so ustvarjene za vrhunske športnike. Nogavice sem preizkusil tudi sam in v bodoče jih bom zagotovo uporabljal, saj se lepo prilegajo moji nogi. Pomembno je, da se tudi naša stopala počutijo udobno.
BORUT MAČKOVŠEK
(rokometaš)
Nogavice GO4GOAL so super! So zelo udobne in se odlično prilegajo stopalu. Noga v supergah ne drsi, kar daje stopalu izredno stabilnost, prav tako se noga v njih ne poti. Najbolj mi je všeč ojačan del okoli pete in Ahilove tetive, kar tudi preprečuje nastajanje žuljev, še posebej v šprinterkah. Razlika v primerjavi z drugimi nogavicami je v tem, da me stopala v njih ne bolijo. Pa še super izgledajo!
NIKA UDE
(atletinja)

V ČEM SMO DRUGAČNI

Športne nogavice GO4GOAL niso samo še ene nogavice na trgu. Posebne so zato, ker so nastale v sodelovanju različnih strokovnjakov – ortopedov, fizioterapevtov, strokovnjakov za tkanine, pa tudi športnikov.

Vsak je prispeval svoj košček znanja, da lahko danes trdno stojimo za vrhunsko blagovno znamko športnih nogavic GO4GOAL.