GO4GOAL

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAROČILA NAD 80 € (EU)
Shop

Pravno obvestilo

PRAVNO OBVESTILO

To pravno obvestilo zadeva vsakogar, ki obišče našo spletno trgovino (v nadaljevanju uporabnik), zato priporočamo, da si ga natančno preberete.

1. Pravno obvestilo se nanaša na celotno vsebino spletne trgovine www.go4goal.net. Ta spletna trgovina je last podjetja GO4GOAL d. o. o..

2. Uporabnik naše spletne trgovine se obvezuje, da bo ob njegovem obisku in uporabi upošteval tukaj navede pogoje in pravila, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorskih, lastninskih in drugih intelektualnih pravicah.

Besedila, slike, zvočne datoteke, grafike, animacije, video posnetki in njihove izpeljanke v tej spletni trgovini so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh ni dovoljeno kopirati za uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati, oddajati, razmnoževati, ustvarjati izpeljank, licencirati, prodajati, prenašati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja GO4GOAL d. o. o..

Ta spletna trgovina lahko vsebuje tudi slike, za katere smo pridobili pravico do uporabe, vendar so lahko zaščitene z avtorskimi pravicami tretjih oseb.

Uporabniki lahko reproducirajo del vsebine na svoji spletni strani, če navedejo kot vir našo spletno trgovino ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

3. Vsi uporabniki naše spletne trgovine objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, podjetje GO4GOAL d. o. o. in katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju te spletne strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta, pa naj bo ta posredna, neposredna, posebna ali slučajna.

4. Podjetje GO4GOAL d. o. o. v nobenem primeru ni odgovorno uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe te spletne strani. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene v tej spletni trgovini, so na voljo takšne, kot so prikazane in so zgolj informativne narave. Podjetje GO4GOAL d. o. o. si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja te spletne strani, tudi brez vnaprejšnje najave.

Podjetje GO4GOAL d. o. o. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe te spletne strani ali z njo povezanimi stranmi.

5. Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Slednje delujejo neodvisno od naše spletne strani, zato za vsebino ali uporabo povezanih spletnih strani ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druge spletne strani, podjetje GO4GOAL d. o. o. ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezane spletne strani imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih spletnih strani ogledate.

6. Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave. GO4GOAL d. o. o. ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.

7. Prepovedano je prikazovanje ali uporaba blagovne znamke ali logotipa GO4GOAL v kakršnikoli obliki, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja GO4GOAL d.o.o..

8. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

OSEBNA IZKAZNICA UPRAVITELJA SPLETNEGA MESTA

Uradno ime podjetja: GO4GOAL, razvoj, posredništvo in trgovina, d.o.o.

Skrajšano ime: GO4GOAL d.o.o.

Naslov podjetja: Ulica Štefana Kovača 61A, 9224 Turnišče

Davčna številka SI: 12333247

Matična številka: 8253315000

Transakcijski račun: IBAN SI56 2900 0005 2750 203 (UniCredit Banka Slovenija d.d.)

Telefonska številka: +386 (0)31 334 017

Elektronski naslov: info@go4goal.net

Nazadnje posodobljeno: 20. 4. 2019

Image Newletter
0