(30. 11. 2020) Avtor: Tadej Glavač

Izmed 221 inovacij, ki so letos kandidirale na razpisih regionalnih gospodarskih zbornic, se je na nacionalnem nivoju za najvišja nacionalna priznanja GZS za inovacije potegovalo 43 najboljših zlatih regionalnih inovacij, med katerimi je bila tudi naša inovacija – Inteligentno zasnovane športne nogavice GO4GOAL.

Na dnevu inovativnosti (2020), ki velja za največji, najodmevnejši in najbolj prepoznaven slovenski dogodek na področju inovativnosti namenjen učenju, povezovanju in nagrajevanju slovenskih inovatork in inovatorjev, sem predstavil našo inovacijo, za katero smo prejeli POSEBNO NACIONALNO PRIZNANJE ZA MLADO PODJETJE. 🏅

Tukaj so prejemniki vseh nagrad v letu 2020. V spodnjem videu pa si lahko pogledaš moj nastop.

To, da so naše športne nogavice GO4GOAL prejele nagrado na področju inovativnosti, je le dokaz več, da GO4GOAL niso samo nogavice, ampak inovacija, ki smo jo razvijali več let.

Več let razvoja in trdega dela, predvsem pa vztrajnosti, predanosti in zaupanja v naš produkt. Vera v naš produkt se je obrestovala, kar se kaže tako v zadovoljstvu uporabnikov, kakor tudi preko čedalje več dobljenih priznanj in nagrad iz različnih področij. Vse to nam daje potrditev, da so naše športne nogavice GO4GOAL inovacija, ki služi svojemu namenu.