GO4GOAL

Shop

Menjave

MENJAVE

Včasih se pri nakupu preko spletne trgovine zgodi, da vam izdelek ne ustreza ali pa ni izpolnil vaših pričakovanj. Zato lahko naročeni izdelek brez kakršnihkoli navedenih razlogov vrnete v roku 14-ih dni od prejetja paketa. Možnost imate izbrati nov izdelek ali se odločiti za vračilo kupnine. Če se odločite za izbiro novega izdelka in je ta izdelek dražji od vrnjenega, je razliko v ceni potrebno doplačati.

1. Obvestite nas

Ko prejmete paket in z naročenim izdelkom iz katerega koli razloga niste zadovoljni in ga želite vrniti, nas o tem nas obvestite v roku 14 dni od prejema pošiljke. Na voljo smo vam na telefonski številki: 031 334 017 ali e-mailu: info@go4goal.net.

2. Izpolnite obrazec in ustrezno zapakirajte paket

Obrazec za vračilo izdelka je potrebno izpolniti v celoti in izdelek vrniti ustrezno zapakiran. Vrnjeni izdelek mora biti zapakiran v originalni embalaži, z originalnimi etiketami, nepoškodovan in neuporabljen, priložen mora biti tudi račun. Prav tako naj bo izdelek zapakiran v dodatno zaščitno embalažo, ki bo ščitila originalno embalažo (npr. kartonasta škatla). Paket naslovite na: GO4GOAL d.o.o., Ulica Štefana Kovača 61A, 9224 Turnišče.

3. Ne skrbite za stroške

Poštnina pri vračilu izdelka je brezplačna. Ker želimo, da so naše stranke maksimalno zadovoljne in prejmejo izdelke, ki jim resnično odgovarjajo, strošek pošiljanja vrnjenega izdelka krije podjetje GO4GOAL d.o.o.. Če želite, da krijemo stroške vračila izdelka mi, nam pošljite e-mail na info@go4goal.net, da se dogovorimo o prevzemu izdelka na izbranem naslovu.

4. Zamenjava izdelka ali vračilo kupnine

Ko je paket dostavljen na naslov sedeža podjetja GO4GOAL d.o.o., se izdelek zaradi morebitnih nepravilnosti ali poškodb pregleda. Stranki se nato na njeno željo vrne kupnina v vrednosti predhodnega naročila ali pošlje nov izdelek. Nov izdelek ali povračilo kupnine lahko pričakujete nemudoma, najpozneje pa v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.

Obrazec za vračilo izdelka najdete tukaj.

Image Newletter