GO4GOAL

Shop

Cenik in dostava

CENIK IN DOSTAVA

TABELA DOSTAVE PO DRŽAVAH

Ko naročite paket, vam uredimo dostavo do vrat. Cena dostave za Slovenijo znaša 3,8 EUR (Pošta Slovenije). Vaš paket potrebuje od 1-3 delovne dni, da ga dostavna služba dostavi na vaš naslov. V primeru, da ste paket naročili med vikendom ali praznikom, vam ga bomo poslali takoj naslednji delovni dan.

Cenik dostave za ostale države so prikazane v spodnji tabeli.

DRŽAVA

CENA (EUR)

ROK DOSTAVE (DNI)

SLOVENIJA

3,8

1-3

AVSTRIJA

11

2-4

BELGIJA

12,5

3-5

ČEŠKA

12

2-4

HRVAŠKA

7

2-4

MADŽARSKA

12

2-4

NEMČIJA

12

2-4

NIZOZEMSKA

12,5

3-5

POLJSKA

12

2-4

SLOVAŠKA

12

2-4

OSTALE DRŽAVE*

10

2-10

*ostale države so vse države na svetu, ki niso navedene v tej tabeli.

NAČINI DOSTAVE

Vaše naročilo vam bo dostavljeno na naslov, ki ste ga navedli v blagajni nakupa. V primeru dostave do vrat imate naslednje možnosti plačila:

Plačilo ob prevzemu (samo v Sloveniji)

Ponujamo vam možnost plačila ob prevzemu. Ko stranka prejme paket, plača vrednost paketa dostavni službi, v nasprotnem primeru paketa ne more prevzeti. V primeru, da vas dostavna služba ne more priklicati, vam bodo pustili obvestilo. V primeru plačila po povzetju (ob prevzemu) je provizija 0,95 eur, ki pa je že všteta v ceno dostave 3,80 EUR (po Sloveniji), tako da kupec nima dodatnih stroškov. 

Plačilo po predračunu

Stranka na podlagi izdanega predračuna plača naročeni izdelek, zadrži potrdilo in v naslednjih dneh prejme svoje naročilo brez kakršnih koli dodatnih obveznosti. Ko je kupnina na računu podjetja, se naročilo pošlje naročniku. Ker je kupnina že nakazana, vam dostavna služba v primeru, da se v času dostave paketa ne nahajate na izbranem naslovu, ponudi možnost, da pusti paket na izbranem mestu, a le po predhodnem dogovoru z vami in vašo odobritvijo.

Plačilo preko PayPala

Plačilo preko kreditne kartice ali PayPala je varno e-plačevanje s kreditno kartico. Zagotavlja varno poslovanje med prodajalcem in kupcem. Uporablja se anonimno, hitro in varno. Kupec nakaže kupnino na dogovorjeni račun prodajalca, nakar se pošlje naročeni izdelek. Ker je kupnina že nakazana, vam dostavna služba v primeru, da se v času dostave paketa ne nahajate na izbranem naslovu, ponudi možnost, da pusti paket na izbranem mestu, a le po predhodnem dogovoru z vami in vašo odobritvijo.

Image Newletter