GO4GOAL PERFORMANCE

17,90 
-13%

Iščeš zanesljivo podporo in udobje? GO4GOAL PERFORMANCE nogavice so skrbno oblikovane, da odpravijo vsakršno nelagodje in nestabilnost. Prepusti se izboljšani športni izkušnji z vsakim korakom.

✅ Inovativen učinek GRIP-a.
✅ Brez motečih silikonskih dodatkov.

✅ DRI-TECH – suha in sveža stopala.
✅ Vrhunsko udobje in zaščita.
✅ Dodatna podpora.
✅ Prezračevalne cone.
✅ Popolno prileganje – L/D stopalo.
✅ Izdelane v Sloveniji.

Personalizacija


37-39
40-42
43-45
46-48
1 PAR
3 PARI (PRIHRANI 7€)
Razveljavi

Hitra dostava 1-3 dni (po Sloveniji)
Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

PERFORMANS

V vsakem tekmovanju, kjer vsak gib odloča, je ključna oprema, ki je trdna in zbrana kot ti. Predstavljamo GO4GOAL PERFORMANCE nogavice – kjer najnovejša tehnologija sreča vrhunsko zmogljivost. Zasnovane za ambiciozne športnike, te nogavice niso le dodatek; so tvoje skrivno orožje.

STABILNOST

Ključna lastnost teh nogavic je inovativna tehnika dvojnega pletenja, ki zagotavlja vrhunsko stabilnost in poskrbi, da tvoja noga ostane varno na mestu, s tem pa odpravlja kakršnokoli možnost zdrsa ali premika. Ta stabilnost je ključna za ohranjanje zbranosti na igrišču.

propeller

DRI-TECH

Z uporabo napredne tehnologije DRI-TECH za odvajanje vlage so te nogavice oblikovane tako, da ohranjajo tvoje noge suhe in udobne, ne glede na intenzivnost igre. Za dodatno zračnost in idealno klimo so v nogavice vključene ciljno usmerjene prezračevalne cone.

UDOBJE

Nogavice so oblikovane z unikatnim prileganjem za levo in desno stopalo, kar nudi popolno prileganje in udobje. Oblazinjen podplat poskrbi za blaženje udarcev, kar zagotavlja udobje pri dinamičnih premikih.

IZDELANE V SLOVENIJI

Nogavice GO4GOAL, zasnovane in izdelane v Sloveniji, so odraz domačega znanja in predanosti k odličnosti. Zagotavljajo izjemno udobje in funkcionalnost, ki izstopa. Z izbiro GO4GOAL postaneš del uspešne zgodbe slovenske inovativnosti.

KAKOVOSTNI MATERIALI

Naš glavni fokus je usmerjen v kvalitetne in certificirane materiale, kar pomeni, da so nogavice GO4GOAL izdelane iz naprednih visokotehnoloških vlaken. Ta vlakna zagotavljajo vrhunske lastnosti, ključne za športne aktivnosti.

OEKO-TEX® 100

Standard OEKO-TEX® 100 zagotavlja, da nogavice GO4GOAL ne vsebujejo škodljivih snovi, ki bi lahko škodovale koži ali okolju. Ta certifikat potrjuje, da so vsi sestavni deli nogavic, vključno z barvili in materiali, varni in neškodljivi.

SESTAVA MATERIALA: 45% bombaž,  34% poliester (mikrofibra), 18% poliamid, 3% elastan.

OSTALI PRODUKTI