GO4GOAL

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAROČILA NAD 80 € (EU)
Shop

PROTIZDRSNE NOGAVICE GO4GOAL

PROTIZDRSNE NOGAVICE GO4GOAL

ODVAJANJE VLAGE

Visokotehnološka vlakna, ki dokazano zmanjšujejo temperaturo, zmanjšajo srčni utrip med aktivnostjo, odvajajo vlago stran od kože in ohranjajo tvoja stopala sveža ter suha.

ABSORBIRANJE UDARCEV

Večplastna preja z inovativnim gostim pletenjem na spodnjem delu stopala absorbira in zmanjšuje udarce od tal, ki nastanejo med aktivnostjo.

ZDRAVJE IN UDOBJE

Izjemno lahka tkanina poskrbi za idealno udobnost med športno aktivnostjo. Antibakterijska obdelava pa zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja in minimizira razvoj bakterij.

ULTRAGRIP TEHNOLOGIJA

Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tehnologija po celotnem spodnjem delu stopala in pete poskrbi za maksimalen oprijem in stabilizacijo. To ti omogoča večjo hitrost in boljšo odzivnost.

ZAŠČITA PRED ŽULJI

Inovativna tehnologija na predelu spodnjega dela stopala in prstov bistveno zmanjša trenje med nogavico in kožo, kar zmanjšuje nastanek žuljev.

ANATOMSKO OBLIKOVANO

Anatomsko oblikovano stopalo je prilagojeno posebej za levo in desno nogo, kar zagotavlja popolno prileganje. Navedeno preprečuje nabiranje odvečne tkanine ob strani prstov.

Visokotehnološka vlakna, ki dokazano zmanjšujejo temperaturo, zmanjšajo srčni utrip med aktivnostjo, odvajajo vlago stran od kože in ohranjajo tvoja stopala sveža ter suha.

Večplastna preja z inovativnim gostim pletenjem na spodnjem delu stopala absorbira in zmanjšuje udarce od tal, ki nastanejo med aktivnostjo.

Izjemno lahka tkanina poskrbi za idealno udobnost med športno aktivnostjo. Antibakterijska obdelava pa zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja in minimizira razvoj bakterij.

Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tehnologija po celotnem spodnjem delu stopala in pete poskrbi za maksimalen oprijem in stabilizacijo. To ti omogoča večjo hitrost in boljšo odzivnost.

Inovativna tehnologija na predelu spodnjega dela stopala in prstov bistveno zmanjša trenje med nogavico in kožo, kar zmanjšuje nastanek žuljev.

Anatomsko oblikovano stopalo je prilagojeno posebej za levo in desno nogo, kar zagotavlja popolno prileganje. Navedeno preprečuje nabiranje odvečne tkanine ob strani prstov.

STABILIZACIJA GLEŽNJA

Posebno elastično pletenje okrog gležnja poskrbi za stabilizacijo gležnja in omogoča čim bolj naravno gibanje.

ZAŠČITA PRSTNEGA DELA

Posebno oblikovan del na področju prstov nudi zaščito med aktivnostjo ter odlično udobje.

ZAŠČITA GLEŽNJA

Posebna tkanina z inovativnim gostim pletenjem omogoča zaščito kosti gležnja med aktivnostjo.

OPORA AHILOVI TETIVI

Nogavice imajo integrirano posebno oporo, ki zmanjšuje možnost nastanka poškodbe in vnetja tetive.

STRANSKA PODPORA

Elastično pletenje nad gležnjem poveča stabilnost in nudi
dodatno podporo
.

PODPORA MIŠICI

Dodana tkanina z natančno oblikovanim vzorcem nudi podporo mišici nožnega palca.

Posebno elastično pletenje okrog gležnja poskrbi za stabilizacijo gležnja in omogoča čim bolj naravno gibanje.

Posebno oblikovan del na področju prstov nudi zaščito med aktivnostjo ter odlično udobje.

Posebna tkanina z inovativnim gostim pletenjem omogoča zaščito kosti gležnja med aktivnostjo.

Nogavice imajo integrirano posebno oporo, ki zmanjšuje možnost nastanka poškodbe in vnetja tetive.

Elastično pletenje nad gležnjem poveča stabilnost in nudi dodatno podporo.

Dodana tkanina z natančno oblikovanim vzorcem nudi podporo mišici nožnega palca.

ULTRAGRIP TEHNOLOGIJA

Poseben postopek obdelave različnih visokokakovostnih vlaken spremeni njihovo strukturo in tako nastane tehnološka tkanina UltraGrip, ki omogoča neverjeten oprijem. Tako se nogavica na zunanji strani oprijema obutve, na notranji strani pa podplata in pete. S tem športne nogavice GO4GOAL omogočajo, da ustvariš večjo hitrost in boljšo odzivnost, povečal se bo tvoj občutek varnosti.

Ker je UltraGrip tehnologija sestavni del nogavice, nudi tvojemu stopalu občutek mehkobe in udobja. Učinek UltraGrip tehnologije je trajen. Pri vsakem pranju se ta učinek obnovi, s tem pa se ohrani tudi kakovost oprijema.

V ČEM SMO DRUGAČNI

Športne nogavice GO4GOAL niso samo še ene nogavice na trgu. Posebne so zato, ker so nastale v sodelovanju različnih strokovnjakov – ortopedov, fizioterapevtov, strokovnjakov za tkanine, pa tudi športnikov.

Vsak je prispeval svoj košček znanja, da lahko danes trdno stojimo za vrhunsko blagovno znamko športnih nogavic GO4GOAL.

NAGRAJENA INOVACIJA

V letu 2020 smo s strani Gospodarske zbornice Slovenije prejeli posebno nacionalno priznanje za mlado podjetje na področju inovativnosti.

Priznanje je bilo podeljeno za inovacijo Inteligentno zasnovane športne nogavice GO4GOAL.

MNENJA ŠPORTNIKOV

Športne nogavice GO4GOAL so neverjetno mehke. Treniram po več ur dnevno, tako da so nogavice pomemben del moje športne opreme. Zaščitene so na pravih mestih, kar je zame kot profesionalnega nogometaša izrednega pomena. Omogočajo mi, da izboljšam svoje športne zmogljivosti, kajti z njimi lahko ustvarim večjo hitrost ter hitreje spremenim smer gibanja.
MARCOS TAVARES
(nekdanji nogometaš)
Glede na to, da sem kot profesionalni športnik preizkusil že veliko različnih znamk nogavic, lahko rečem: GO4GOAL nogavice so zasnovane boljše od tistih, ki jih kupujemo v trgovinah, ker so ustvarjene za vrhunske športnike. Nogavice sem preizkusil tudi sam in v bodoče jih bom zagotovo uporabljal, saj se lepo prilegajo moji nogi. Pomembno je, da se tudi naša stopala počutijo udobno.
BORUT MAČKOVŠEK
(slovenski rokometaš)
Nogavice GO4GOAL so super! So zelo udobne in se odlično prilegajo stopalu. Noga v supergah ne drsi, kar daje stopalu izredno stabilnost, prav tako se noga v njih ne poti. Najbolj mi je všeč ojačan del okoli pete in Ahilove tetive, kar tudi preprečuje nastajanje žuljev, še posebej v šprinterkah. Razlika v primerjavi z drugimi nogavicami je v tem, da me stopala v njih ne bolijo. Pa še super izgledajo!
NIKA UDE
(atletinja)
Image Newletter
0