CREW MODEL

ODVAJANJE VLAGE

Visokotehnološka vlakna, ki dokazano zmanjšujejo temperaturo, zmanjšajo srčni utrip med aktivnostjo, hkrati pa poskrbijo za odlično uravnavanje vlage. Specialno izdelana vlakna odvajajo vlago stran od kože in ohranjajo stopala sveža in suha.

ABSORBIRANJE UDARCEV

Večplastna preja z inovativnim gostim pletenjem na spodnjem delu stopala absorbira in zmanjšuje udarce od tal, ki nastanejo med aktivnostjo.

ZDRAVJE IN UDOBNOST

Izjemno lahka tkanina poskrbi za idealno udobnost med športno aktivnostjo. Antibakterijska obdelava pa zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja in minimizira razvoj bakterij.

ULTRAGRIP TEHNOLOGIJA

Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tehnologija po celotnem spodnjem delu stopala in pete poskrbi za maksimalen oprijem in stabilizacijo. To omogoča, da ustvarite večjo hitrost in boljšo okretnost.

ZAŠČITA PRED ŽULJI

Inovativna tehnologija na predelu spodnjega dela stopala in prstov bistveno zmanjša trenje med nogavico in kožo, kar zmanjšuje nastanek žuljev.

ANATOMSKO OBLIKOVANO

Anatomsko oblikovano stopalo je prilagojeno posebej za levo in desno nogo, kar zagotavlja popolno prileganje. Navedeno preprečuje nabiranje odvečne tkanine ob strani prstov.

STABILIZACIJA GLEŽNJA

Posebno elastično pletenje okrog gležnja poskrbi za maksimalno stabilizacijo gležnja, kar omogoča čimbolj naravno gibanje.

ZAŠČITA PRSTNEGA DELA

Posebno oblikovan del na področju prstov jim nudi zaščito med aktivnostjo ter odlično udobje.

ZAŠČITA GLEŽNJA

Posebna tkanina z inovativnim gostim pletenjem omogoča zaščito kosti gležnja med aktivnostjo.

OPORA AHILOVI TETIVI

Nogavice imajo integrirano posebno oporo, ki zmanjšuje možnost nastanka poškodbe in vnetja tetive.

STRANSKA PODPORA

Elastično pletenje nad gležnjem poveča stabilnost in nudi dodatno podporo.

PODPORA MIŠICI

Dodana tkanina z natančno oblikovanim vzorcem nudi podporo mišici nožnega palca.

ULTRAGRIP TEHNOLOGIJA

Crew model

Poseben postopek obdelave različnih visokokakovostnih vlaken spremeni njihovo strukturo in tako nastane tehnološka tkanina UltraGrip, ki omogoča neverjeten oprijem. Tako se nogavica na zunanji strani oprijema obutve, na notranji strani pa podplata in pete. S tem športne nogavice GO4GOAL omogočajo, da ustvarite večjo hitrost in boljšo okretnost, obenem pa se v obutvi počutite varnejše.

Ker je UltraGrip tehnologija sestavni del nogavice, nudi vašemu stopalu mehak in udoben občutek. Učinek UltraGrip tehnologije je trajen. Pri vsakem pranju se ta učinek obnovi, s tem pa se ohrani tudi kakovost oprijema.

Crew model

VZDRŽEVANJE NOGAVIC:

  • pranje do temperature 30 °C (poseben program za občutljivo perilo),
  • beljenje ni dovoljeno,
  • likanje ni dovoljeno,
  • kemično čiščenje ni dovoljeno,
  • sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno.