GO4GOAL ankle – WHITE/BLACK

23 

Za vse tiste, ki iščete nizke športne nogavice in želite povečati svojo zmogljivost.

● IN/OUT protizdrsna tkanina ustavi drsenje v obutvi.
● Popolna stabilnost.
● Suha in sveža stopala.
● Poslovi se od žuljev.
● Razvite v Sloveniji.
● Idealne za različne športe.
● Možnost personalizacije.

Personalizacija


BELABELAČRNA ČRNA 
30-3430-3435-3835-3839-4139-4142-4442-4445-4745-47
Razveljavi

Hitra dostava 1 - 3 dni (po Sloveniji)

Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Postavljamo nove standarde – protizdrsne nogavice GO4GOAL zagotavljajo neprimerljivo udobje, oprijem in vzdržljivost tako v mokrih kot v suhih pogojih.

Za protizdrsnimi nogavicami GO4GOAL so tri leta razvoja in testiranj, pri katerih so sodelovali ortopedi, fizioterapevti, strokovnjaki s področja tkanin in profesionalni športniki.

Z osvojeno nagrado za inovacijo so nogavice vodilne v kategoriji zagotavljanja udobja, oprijema in vzdržljivosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost posameznika.

Če iščeš vrhunsko kakovost, udobno in dolgotrajno moč oprijema, so te nogavice narejene prav zate!

Danes je vsak detajl, ki lahko pripomore k izboljšavam, zelo pomemben. Verjamemo, da je obutev, še posebej nogavice, specifično področje, kjer je mogoče te izboljšave ne le nadgraditi, ampak tudi občutiti.

  • Večje udobje in ravnotežje: dodatno oblazinjenje ščiti stopalo pred udarci in obremenitvami.
  • Izjemen občutek prenosa moči pri gibanju.
  • Večja hitrost in eksplozivnost pri spreminjanju smeri in pospeševanju.
  • Zmanjšanje mikro gibov, ki se pojavljajo pri večini športov (npr. pri nogometu, tenisu, odbojki, rokometu, košarki, teku …).
  • Tehnološka protizdrsna tkanina IN/OUT na podplatu in peti preprečuje nastanek žuljev, saj onemogoča trenja med nogavico in vlažno kožo.

SESTAVA MATERIALA

46% poliamid, 40% poliester, 12% polipropilen, 2% elastan.

VELIKOSTI NOGAVIC

Modeli nogavic so nekoliko večji. V kolikor si med dvema številkama (npr. 44 in 45), izberi manjšo velikost (v tem primeru 42-44). Številke so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske. 

PERSONALIZACIJA

Si želiš svoje unikatne nogavice, ki bodo predstavljale samo tvoj unikaten karakter in jih boš nosil/a z največjim veseljem?

Sedaj imaš super priložnost, da dodaš osnovnemu modelu edinstveno grafiko in si oblikuješ svoje unikatne nogavice.

NAGRAJENA INOVACIJA

Protizdrsne nogavice GO4GOAL so prejele posebno nacionalno priznanje na področju inovativnosti. So vodilne v kategoriji zagotavljanja udobja, oprijema in vzdržljivosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost posameznika.

IZDELANE V EVROPI

Pri oblikovanju nogavic so sodelovali različni strokovnjaki (ortopedi, fizioterapevti, strokovnjaki s področja tkanin) in profesionalni športniki. Najnovejši in najnaprednejši proizvodni stroji zagotavljajo vrhunski končni izdelek.

KAKOVOSTNI MATERIALI

Glavni fokus dajemo kvalitetnim materialom, zato so nogavice GO4GOAL narejene iz visokotehnoloških vlaken in prej. Te imajo vrhunske lastnosti, ki so pri športnih aktivnostih najpomembnejše.

MNENJA ŠPORTNIKOV

V ČEM SMO DRUGAČNI

Športne nogavice GO4GOAL niso samo še ene nogavice na trgu. Posebne so zato, ker so nastale v sodelovanju različnih strokovnjakov – ortopedov, fizioterapevtov, strokovnjakov za tkanine, pa tudi športnikov.

Vsak je prispeval svoj košček znanja, da lahko danes trdno stojimo za vrhunsko blagovno znamko športnih nogavic GO4GOAL.

OSTALI PRODUKTI