GO4GOAL GRIP – ANKLE

23 

Za vse tiste, ki iščete nizke športne nogavice in želite povečati svojo zmogljivost.

✅ IN/OUT protizdrsna tkanina ustavi drsenje v obutvi.
✅ Popolna stabilnost.
✅ Suha in sveža stopala.
✅ Poslovi se od žuljev.
✅ Razvite v Sloveniji.
✅ Idealne za različne športe.

Personalizacija


BELA
ČRNA 
30-34
35-38
39-41
42-44
45-47
Razveljavi

Hitra dostava 1-3 dni (po Sloveniji)

Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Postavljamo nove standarde – protizdrsne nogavice GO4GOAL zagotavljajo neprimerljivo udobje, oprijem in vzdržljivost tako v mokrih kot v suhih pogojih.

Za protizdrsnimi nogavicami GO4GOAL so tri leta razvoja in testiranj, pri katerih so sodelovali ortopedi, fizioterapevti, strokovnjaki s področja tkanin in profesionalni športniki.

Z osvojeno nagrado za inovacijo so nogavice vodilne v kategoriji zagotavljanja udobja, oprijema in vzdržljivosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost posameznika.

Če iščeš vrhunsko kakovost, udobno in dolgotrajno moč oprijema, so te nogavice narejene prav zate!

Danes je vsak detajl, ki lahko pripomore k izboljšavam, zelo pomemben. Verjamemo, da je obutev, še posebej nogavice, specifično področje, kjer je mogoče te izboljšave ne le nadgraditi, ampak tudi občutiti.

  • Večje udobje in ravnotežje: dodatno oblazinjenje ščiti stopalo pred udarci in obremenitvami.
  • Izjemen občutek prenosa moči pri gibanju.
  • Večja hitrost in eksplozivnost pri spreminjanju smeri in pospeševanju.
  • Zmanjšanje mikro gibov, ki se pojavljajo pri večini športov (npr. pri nogometu, tenisu, odbojki, rokometu, košarki, teku …).
  • Tehnološka protizdrsna tkanina IN/OUT na podplatu in peti preprečuje nastanek žuljev, saj onemogoča trenja med nogavico in vlažno kožo.

SESTAVA MATERIALA

46% poliamid, 40% poliester, 12% polipropilen, 2% elastan.

VELIKOSTI NOGAVIC

Modeli nogavic so nekoliko večji. V kolikor si med dvema številkama (npr. 44 in 45), izberi manjšo velikost (v tem primeru 42-44). Številke so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske. 

PERSONALIZACIJA

Si želiš svoje unikatne nogavice, ki bodo predstavljale samo tvoj unikaten karakter in jih boš nosil/a z največjim veseljem?

Sedaj imaš super priložnost, da dodaš osnovnemu modelu edinstveno grafiko in si oblikuješ svoje unikatne nogavice.

NAGRAJENA INOVACIJA

Protizdrsne nogavice GO4GOAL so prejele posebno nacionalno priznanje na področju inovativnosti. So vodilne v kategoriji zagotavljanja udobja, oprijema in vzdržljivosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost posameznika.

IZDELANE V EVROPI

Pri oblikovanju nogavic so sodelovali različni strokovnjaki (ortopedi, fizioterapevti) in profesionalni športniki. Z uporabo najnovejših in najnaprednejših proizvodnih strojev smo zagotovili, da je končni izdelek vrhunske kakovosti.

KAKOVOSTNI MATERIALI

Glavni fokus dajemo kvalitetnim in certificiranim materialom, zato so nogavice GO4GOAL narejene iz visokotehnoloških vlaken in prej. Te imajo vrhunske lastnosti, ki so pri športnih aktivnostih najpomembnejše.

OSTALI PRODUKTI