GO4GOAL ankle – WHITE/BLACK

23  17,25 
-25%

Nizke protizdrsne športne nogavice G4G so izdelane za vse, ki cenijo udobje in kvaliteto.

Primerne so za profesionalne in rekreativne športnike ter vse ostale, ki potrebujete pravo podporo in varnost za svoje stopalo.

Prepričani smo, da boste že po prvi uporabi navdušeni nad popolnoma drugo dimenzijo nošenja in da se nikoli več ne boste srečevali s težavami kot so žulji, potna stopala in neudobje.

Personalizacija


BELABELAČRNA ČRNA 
30-3430-3435-3835-3839-4139-4142-4442-4445-4745-47
Clear

Hitra dostava 1 - 3 dni (po Sloveniji)

Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Športne nogavice GO4GOAL so nastale v Sloveniji na podlagi raziskav in strokovnih mnenj različnih strokovnjakov, tako ortopedov kot fizioterapevtov. Testirali so jih vrhunski športniki, tebi bodo omogočile odličen oprijem, udobje in varnost stopala.

Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tkanina preprečuje drsenje v športnih copatih in tako poskrbi za odlično kontrolo in oprijem v obutvi. Omenjena tehnologija je tudi v pomoč pri pogostem spreminjanju hitrosti in smeri gibanja.

Ker je protizdrsna tkanina sestavni del nogavice, nudi tvojemu stopalu mehak in udoben občutek.

GLAVNE LASTNOSTI:

  • zaščita prstnega dela,
  • stabilizacija gležnja,
  • zaščita pred žulji,
  • odličen oprijem in stabilnost,
  • uravnavanje vlage,
  • absorbiranje udarcev od tal,
  • antibakterijsko delovanje,
  • oblika nogavic, prilagojena levemu in desnemu stopalu.

SESTAVA MATERIALA

46% poliamid, 40% poliester, 12% polipropilen, 2% elastan.

VELIKOSTI NOGAVIC

Modeli nogavic so nekoliko večji. V kolikor si med dvema številkama (npr. 44 in 45), izberi manjšo velikost (v tem primeru 42-44). Številke so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske. 

MNENJA ŠPORTNIKOV

Športne nogavice GO4GOAL so neverjetno mehke. Treniram po več ur dnevno, tako da so nogavice pomemben del moje športne opreme. Zaščitene so na pravih mestih, kar je zame kot profesionalnega nogometaša izrednega pomena. Omogočajo mi, da izboljšam svoje športne zmogljivosti, kajti z njimi lahko ustvarim večjo hitrost ter hitreje spremenim smer gibanja.
MARCOS TAVARES
(nogometaš)
Glede na to, da sem kot profesionalni športnik preizkusil že veliko različnih znamk nogavic, lahko rečem: GO4GOAL nogavice so zasnovane boljše od tistih, ki jih kupujemo v trgovinah, ker so ustvarjene za vrhunske športnike. Nogavice sem preizkusil tudi sam in v bodoče jih bom zagotovo uporabljal, saj se lepo prilegajo moji nogi. Pomembno je, da se tudi naša stopala počutijo udobno.
BORUT MAČKOVŠEK
(rokometaš)
Nogavice GO4GOAL so super! So zelo udobne in se odlično prilegajo stopalu. Noga v supergah ne drsi, kar daje stopalu izredno stabilnost, prav tako se noga v njih ne poti. Najbolj mi je všeč ojačan del okoli pete in Ahilove tetive, kar tudi preprečuje nastajanje žuljev, še posebej v šprinterkah. Razlika v primerjavi z drugimi nogavicami je v tem, da me stopala v njih ne bolijo. Pa še super izgledajo!
NIKA UDE
(atletinja)

V ČEM SMO DRUGAČNI

Športne nogavice GO4GOAL niso samo še ene nogavice na trgu. Posebne so zato, ker so nastale v sodelovanju različnih strokovnjakov – ortopedov, fizioterapevtov, strokovnjakov za tkanine, pa tudi športnikov.

Vsak je prispeval svoj košček znanja, da lahko danes trdno stojimo za vrhunsko blagovno znamko športnih nogavic GO4GOAL.