GO4GOAL COMFORT-LITE

12,90 
-18%

Predstavljamo novo generacijo bombažnih športnih nogavic, oblikovane in izdelane v Sloveniji. Doživi neprimerljivo udobje in občutek lahkotnosti pri igranju svojega najljubšega športa.

✅ Udobje naravnega bombaža.
✅ Izjemna lahkotnost.

✅ Suha in sveža stopala.
✅ Dodatna ojačitev v podplatu.
✅ Podpora loku stopala.
✅ Zračna zasnova.
✅ Ojačana peta in prsti.
✅ Izdelane v Sloveniji.


37-39
40-42
43-45
46-48
1 PAR
3 PARI (PRIHRANI 7€)
Razveljavi

Hitra dostava 1-3 dni (po Sloveniji)
Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

PERFORMANS

Dvigni svojo športno zmogljivost na višjo raven z udobjem in lahkotnostjo, ki jo ponuja COMFORT-LITE model. Te nogavice so več kot le dodatek, so ključni del tvoje športne opreme.

OJAČITEV

Tanko, a učinkovito oblazinjenje na spodnjem delu stopala in pete absorbira udarce od tal, kar je ključna lastnost, ki zmanjšuje pritisk in obremenitev na stopalo.

LAHKOTNOST

Izdelane za športnike, ki iščejo vsako prednost, so naše nogavice narejene tako, da ustvarjajo občutek druge kože. Zagotavljajo izjemno lahkotno izkušnjo, ne da bi pri tem žrtvovale kakovost ali zmogljivost.

UDOBJE

Poleg izjemnega udobja so te nogavice tudi prijazne do okolja, saj so izdelane iz naravnega bombaža. Učinkovito uravnavajo temperaturo za vedno udoben občutek stopal, ne glede na vremenske razmere.

IZDELANE V SLOVENIJI

Nogavice GO4GOAL, zasnovane in izdelane v Sloveniji, so odraz domačega znanja in predanosti k odličnosti. Zagotavljajo izjemno udobje in funkcionalnost, ki izstopa. Z izbiro GO4GOAL postaneš del uspešne zgodbe slovenske inovativnosti.

KAKOVOSTNI MATERIALI

Naš glavni fokus je usmerjen v kvalitetne in certificirane materiale, kar pomeni, da so nogavice GO4GOAL izdelane iz naprednih visokotehnoloških vlaken. Ta vlakna zagotavljajo vrhunske lastnosti, ključne za športne aktivnosti.

OEKO-TEX® 100

Standard OEKO-TEX® 100 zagotavlja, da nogavice GO4GOAL ne vsebujejo škodljivih snovi, ki bi lahko škodovale koži ali okolju. Ta certifikat potrjuje, da so vsi sestavni deli nogavic, vključno z barvili in materiali, varni in neškodljivi.

SESTAVA MATERIALA: 74% bombaž,  22% poliamid, 4% elastan.

OSTALI PRODUKTI