Crew – OBLIKUJ SAM

35 

Predstavljaj si, da stopiš na igrišče s popolnoma edinstvenimi nogavicami – takšnimi, ki odražajo tvojo strast, pripadnost in edinstven stil. Prav zdaj imaš priložnost, da se ločiš od množice in oblikuješ nogavice, ki so narejene zate in ti bodo prinesle dodatno samozavest ter motivacijo.

Dodaj zastavo tvoje države, izrazi svojo pripadnost z grbom kluba ali pa dodaj svoje ime, inicialke in številke, da svetu pokažeš, kdo zares si. Ne čakaj na priložnost, ustvari jo.


30-34
35-38
39-41
42-44
45-47
Razveljavi

Čas izdelave 1-3 dni
Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Če želiš med igro čim učinkoviteje izkoristiti svojo moč, so protizdrsne nogavice GO4GOAL tvoj najboljši soigralec.

Zaradi prilagodljive in inovativne protizdrsne tkanine IN/OUT ti omogočajo popoln nadzor in preprečujejo drsenje v obutvi.

Preverjena kompresijska struktura okoli gležnja zagotavlja stabilnost, ki zmanjšuje tveganje za zvine, omogoča bolj naravno gibanje in skrajša čas okrevanja.

Funkcionalno oblazinjenje zagotavlja odlično blaženje udarcev in udobno prileganje.

Uporabljaj protizdrsne nogavice GO4GOAL, da preprečiš poškodbe in ostaneš na vrhuncu svoje pripravljenosti.

SESTAVA MATERIALA

47% poliamid, 44% poliester, 7% polipropilen, 2% elastan.

VELIKOSTI NOGAVIC

Modeli nogavic so nekoliko večji. V kolikor si med dvema številkama (npr. 44 in 45), izberi manjšo velikost (v tem primeru 42-44). Številke so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske.

UDOBJE

Ko daješ vse od sebe, je udobje v obutvi ključnega pomena. Nogavice GO4GOAL zagotavljajo neprekosljivo udobje in popolno prileganje. Oblikovane so za najzahtevnejše športne izzive.

PERFORMANS

Mokro, suho, v dvorani, na prostem, trening ali tekma – GO4GOAL so prava izbira. Tvoje stopalo pomagajo zakleniti v obutev in odpravijo možnost neželenega mikro premikanja v ključnih trenutkih.

VARNOST

Inovativna kompresijska struktura nogavic GO4GOAL stabilizira gleženj in pomaga zmanjševati tveganje za poškodbe. Zmanjšano drsenje v obutvi pa dodatno pomaga preprečevati nastanek žuljev.

PERSONALIZACIJA

Nogavice GO4GOAL lahko obogatiš z dizajnom po meri, s čimer ustvariš izdelek, ki te bo redno spremljal pri tvojih športnih aktivnostih. Poskrbi za edinstven izgled in dodatno motivacijo pri športu.

MNENJA ŠPORTNIKOV

JAKA BIJOL
JAKA BIJOL
Read More
"Z nogavicami GO4GOAL sem zelo zadovoljen. So zelo udobne, všeč pa mi je tudi, da lepo stisnejo nogo in jo stabilizirajo. To je tudi glavna razlika med nogavicami, ki jih običajno uporabljam. Všeč mi je tudi učinek nedrsljivosti v obutvi."
DINO HOTIĆ
DINO HOTIĆ
Read More
"Jaz nikoli nisem uporabljal nekih specialnih/protizdrsnih nogavic. Karkoli smo dobili v klubu sem imel na nogah. Takoj, ko sem preizkusil GO4GOAL, sem opazil razliko. Imel sem dober občutek v kopačkah, nič mi ni drselo, imel sem vse kompaktno v kopački in sedaj jih uporabljam vedno, tudi na treningih … v bistvu ne morem brez teh (GO4GOAL) nogavic. So zelo udobne, noga ne drsi v kopački in s tem tudi ne dobiš žuljev, tako da lahko igraš brez da bi razmišljal o čem drugem. Po pranjih so še vedno mehke, niso trde in ni jih težko potem obuti."
LARA PRAŠNIKAR
LARA PRAŠNIKAR
Read More
"Meni so nogavice GO4GOAL super, res zelo kakovostne in ko jih nosim se v njih počutim zelo stabilno. Niso drsljive, kar je največja razlika med nogavicami G4G in pa drugimi, ki jih dobimo v klubu."
ERIK JANŽA
ERIK JANŽA
Read More
"Protizdrsne nogavice GO4GOAL mi omogočajo, da mi noga v kopačkah ne drsi, kar mi daje boljši občutek kopačk na nogah. Od drugih nogavic se razlikujejo predvsem po kakovosti materialov, in kot sem že dejal, ponujajo boljši občutek na nogah. Imam izkušnje tudi s tistimi protizdrsnimi nogavicami, ki imajo spodaj silikonske blazinice, in lahko potrdim, da so GO4GOAL nogavice veliko bolj udobne in predvsem ne drsi v njih kot pri tistih, ki imajo spodaj silikonske blazinice/gume. Tudi vzdržljivost je odlična, saj se ne strgajo tako hitro."
NINO KOUTER
NINO KOUTER
Read More
"Protizdrsne nogavice GO4GOAL uporabljam na tekmah pod klubskimi štucni. Uporabljam jih zato, ker so ravno pravšnje: ne predebele ne pretanke. So zelo udobne ter se dobro prilegajo stopalu. Prav tako pa bi izpostavil zelo dober protizdrsni material, ki omogoča, da stopalo v obutvi ne drsi. Všeč mi je tudi to, da jim lahko dodam svoj dizajn in jih naredim res edinstvene."
LUKA MAJCEN
LUKA MAJCEN
Read More
"Protizdrsne nogavice GO4GOAL so TOP! Tako sem se jih navadil, da ne morem brez njih."
MATEJA ZVER
MATEJA ZVER
Read More
"Protizdrsne nogavice GO4GOAL so top. V moji karieri sem menjala kar nekaj nogavic (tudi tistih, ki imajo protizdrsne blazinice) in od vseh se mi najbolj na nogo prilegajo GO4GOAL. Noga mi ne drsi in je stabilna v kopačkah, kar je seveda pomembno za moje gležnje, še posebej, ker imam kar nekaj težav z njimi. So zelo udobne in po nekaj pranjih ostanejo mehke, druge nogavice pa trde. Uporabljam jih na treningih in če je možno tudi na tekmah. Med treningi na umetni travi so me ponavadi pekla stopala, sedaj z GO4GOAL pa teh problemov nimam in sem zelo zadovoljna, da sem našla prave nogavice."
ALJAŽ ANTOLIN
ALJAŽ ANTOLIN
Read More
"Protizdrsne nogavice GO4GOAL sem začel uporabljati predvsem zaradi mojih težav z žulji in močnega drsenja noge v kopačkah. Po uporabi nogavic G4G nimam več teh težav, saj mi omogočajo boljši oprijem in so zelo udobne v kopačkah. Kot športnik sem preizkusil že vse vrste športnih nogavic, vendar se moja noga v nobenih ni počutila tako udobno in stabilno kot v GO4GOAL, s katerimi sem več kot zadovoljen."
JAN KOZAMERNIK
JAN KOZAMERNIK
Read More
"Moja izkušnja z GO4GOAL mi je še dodatno pokazala, kako pomembne so nogavice pri odbojki in športu nasploh. Moja stopala se v športnih copatih precej potijo. Da mi noga v čevlju ne drsi, si jih rad tesno zategnem. Z nogavicami GO4GOAL pa sem se rešil obeh problemov naenkrat. V teh nogavicah se moja stopala ne potijo, nudijo pa mi zelo udoben občutek v športnih copatih. Hkrati mi dajo še občutek stabilnosti, kar mi pri skokih res veliko pomeni. Definitivno bi športne nogavice GO4GOAL priporočil vsem za dobro počutje nog v katerikoli obutvi."
BORUT MAČKOVŠEK
BORUT MAČKOVŠEK
Read More
"Glede na to, da sem kot profesionalni športnik preizkusil že veliko različnih znamk nogavic, lahko rečem: GO4GOAL nogavice so zasnovane boljše od tistih, ki jih kupujemo v trgovinah, ker so ustvarjene za vrhunske športnike. Nogavice sem preizkusil tudi sam in v bodoče jih bom zagotovo uporabljal, saj se lepo prilegajo moji nogi. Pomembno je, da se tudi naša stopala počutijo udobno."

ZAUPAJO NAM

5/5

NAGRAJENA INOVACIJA

Protizdrsne nogavice GO4GOAL so prejele posebno nacionalno priznanje na področju inovativnosti. So vodilne v kategoriji zagotavljanja udobja, oprijema in vzdržljivosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost posameznika.

IZDELANE V EVROPI

Pri oblikovanju nogavic so sodelovali različni strokovnjaki (ortopedi, fizioterapevti) in profesionalni športniki. Z uporabo najnovejših in najnaprednejših proizvodnih strojev smo zagotovili, da je končni izdelek vrhunske kakovosti.

KAKOVOSTNI MATERIALI

Glavni fokus dajemo kvalitetnim in certificiranim materialom, zato so nogavice GO4GOAL narejene iz visokotehnoloških vlaken in prej. Te imajo vrhunske lastnosti, ki so pri športnih aktivnostih najpomembnejše.

OSTALI PRODUKTI