Protizdrsne nogavice GO4GOAL

24 

Karkoli počneš (tek, igranje nogometa, odbojke, sprehodi …) potrebuješ udobje, podporo in varnost za svoje stopalo.

Verjamemo, da bodo GO4GOAL izboljšale tvoje vsakodnevne športne izkušnje.

Tudi, če ti šport ni ravno blizu, opravljaš pa delo, ki v glavnem zahteva stoječ položaj, ti bodo  športne nogavice GO4GOAL prišle prav. Nudile ti bodo udobje in ti pomagale čim prej opraviti obveznosti.


30-3430-3435-3835-3839-4139-4142-4442-4445-4745-47
Clear
(za dodajanje svojega dizajna nas prej kontaktiraj)

Hitra dostava 1 - 3 dni (po Sloveniji)

Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Športne nogavice GO4GOAL so nastale v Sloveniji na podlagi raziskav in strokovnih mnenj različnih strokovnjakov, tako ortopedov kot fizioterapevtov. Testirali so jih vrhunski športniki, tebi bodo omogočile odličen oprijem, udobje in varnost stopala.

Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tkanina preprečuje drsenje v športnih copatih in tako poskrbi za odlično kontrolo in oprijem v obutvi. Omenjena tehnologija je tudi v pomoč pri pogostem spreminjanju hitrosti in smeri gibanja.

Ker je protizdrsna tkanina sestavni del nogavice, nudi tvojemu stopalu mehak in udoben občutek.

SESTAVA MATERIALA

47% poliamid, 44% poliester, 7% polipropilen, 2% elastan.

VELIKOSTI NOGAVIC

Modeli nogavic so nekoliko večji. V kolikor si med dvema številkama (npr. 44 in 45), izberi manjšo velikost (v tem primeru 42-44). Številke so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske.

PERSONALIZACIJA

Možnost vključitve dizajna po želji (citati, imena, številke, logotipi ali kaj drugega). Nogavicam lahko dodaš čisto svoj unikatni pridih.

Za dodajanje dizajna nas najprej kontaktiraj s klikom na spodnji gumbek ali preko družabnih omrežij.

Naša dizajnerska ekipa ti bo na podlagi tvojih želja izdelala grafiko in ti jo poslala v predogled. Šele ko boš z dizajnom zadovoljen/a, se dogovorimo za plačilo, nato pa se začne postopek izdelave personaliziranih nogavic, ki traja od 1 do 2 dni.

MNENJA ŠPORTNIKOV

Športne nogavice GO4GOAL so neverjetno mehke. Treniram po več ur dnevno, tako da so nogavice pomemben del moje športne opreme. Zaščitene so na pravih mestih, kar je zame kot profesionalnega nogometaša izrednega pomena. Omogočajo mi, da izboljšam svoje športne zmogljivosti, kajti z njimi lahko ustvarim večjo hitrost ter hitreje spremenim smer gibanja.
MARCOS TAVARES
(nogometaš)
Glede na to, da sem kot profesionalni športnik preizkusil že veliko različnih znamk nogavic, lahko rečem: GO4GOAL nogavice so zasnovane boljše od tistih, ki jih kupujemo v trgovinah, ker so ustvarjene za vrhunske športnike. Nogavice sem preizkusil tudi sam in v bodoče jih bom zagotovo uporabljal, saj se lepo prilegajo moji nogi. Pomembno je, da se tudi naša stopala počutijo udobno.
BORUT MAČKOVŠEK
(rokometaš)
Nogavice GO4GOAL so super! So zelo udobne in se odlično prilegajo stopalu. Noga v supergah ne drsi, kar daje stopalu izredno stabilnost, prav tako se noga v njih ne poti. Najbolj mi je všeč ojačan del okoli pete in Ahilove tetive, kar tudi preprečuje nastajanje žuljev, še posebej v šprinterkah. Razlika v primerjavi z drugimi nogavicami je v tem, da me stopala v njih ne bolijo. Pa še super izgledajo!
NIKA UDE
(atletinja)

OSTALI PRODUKTI

Kratka majica GO4GOAL

Crop top GO4GOAL