Ankle – OBLIKUJ SAM

30 

Predstavljamo ti priložnost, da osnovnemu (nizkemu) modelu dodaš osebno noto z edinstveno grafiko, ki jo izbereš sam/a. Ustvari nogavice, ki bodo še dodatno poudarile tvoj unikaten karakter!

Pomembno: Personalizacijo omogočamo izključno na belih nogavicah. Na posamezno nogavico lahko dodaš do 10 znakov.


30-34
35-38
39-41
42-44
45-47
Razveljavi
*

Čas izdelave 1-3 dni
Za večja naročila ali osebni prevzem nas kontaktiraj:
info@go4goal.net
+386 (0)31 334 017
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Postavljamo nove standarde – protizdrsne nogavice GO4GOAL zagotavljajo neprimerljivo udobje, oprijem in vzdržljivost tako v mokrih kot v suhih pogojih.

Za protizdrsnimi nogavicami GO4GOAL so tri leta razvoja in testiranj, pri katerih so sodelovali ortopedi, fizioterapevti, strokovnjaki s področja tkanin in profesionalni športniki.

Z osvojeno nagrado za inovacijo so nogavice vodilne v kategoriji zagotavljanja udobja, oprijema in vzdržljivosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost posameznika.

Če iščeš vrhunsko kakovost, udobno in dolgotrajno moč oprijema, so te nogavice narejene prav zate!

Danes je vsak detajl, ki lahko pripomore k izboljšavam, zelo pomemben. Verjamemo, da je obutev, še posebej nogavice, specifično področje, kjer je mogoče te izboljšave ne le nadgraditi, ampak tudi občutiti.

  • Večje udobje in ravnotežje: dodatno oblazinjenje ščiti stopalo pred udarci in obremenitvami.
  • Izjemen občutek prenosa moči pri gibanju.
  • Večja hitrost in eksplozivnost pri spreminjanju smeri in pospeševanju.
  • Zmanjšanje mikro gibov, ki se pojavljajo pri večini športov (npr. pri nogometu, tenisu, odbojki, rokometu, košarki, teku …).
  • Tehnološka protizdrsna tkanina IN/OUT na podplatu in peti preprečuje nastanek žuljev, saj onemogoča trenja med nogavico in vlažno kožo.

SESTAVA MATERIALA

46% poliamid, 40% poliester, 12% polipropilen, 2% elastan.

VELIKOSTI NOGAVIC

Modeli nogavic so nekoliko večji. V kolikor si med dvema številkama (npr. 44 in 45), izberi manjšo velikost (v tem primeru 42-44). Številke so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske. 

NAGRAJENA INOVACIJA

Protizdrsne nogavice GO4GOAL so prejele posebno nacionalno priznanje na področju inovativnosti. So vodilne v kategoriji zagotavljanja udobja, oprijema in vzdržljivosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost posameznika.

IZDELANE V EVROPI

Pri oblikovanju nogavic so sodelovali različni strokovnjaki (ortopedi, fizioterapevti) in profesionalni športniki. Z uporabo najnovejših in najnaprednejših proizvodnih strojev smo zagotovili, da je končni izdelek vrhunske kakovosti.

KAKOVOSTNI MATERIALI

Glavni fokus dajemo kvalitetnim in certificiranim materialom, zato so nogavice GO4GOAL narejene iz visokotehnoloških vlaken in prej. Te imajo vrhunske lastnosti, ki so pri športnih aktivnostih najpomembnejše.

OSTALI PRODUKTI